no author
Departamentul Social - Mediafax
88 vizualizări 19 aug 2019

ROMÂNIA, MARŢI

CANICULĂ ÎN VEST ŞI SUD- VEST

Astăzi vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a tării. În vest şi sud-vest se va instala canicula, iar după- amiază disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 36 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral.

ROMÂNIA, MARŢI NOAPTEA

NOAPTE SENINĂ, VÂNT SLAB ŞI MODERAT

La noapte cerul va fi mai mult senin, cu vânt slab şi moderat. La munte sunt posibile ploi de scurtă durată. Temperaturile minime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se vor înregistra 7 grade.

BUCUREŞTI

VREME CĂLDUROASĂ, DE MÂINE SE INSTALEAZĂ CANICULA

Azi în capitală vremea va fi călduroasă, cu temperaturi maxime de 32 de grade. Noaptea cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab si moderat. În zilele următoare temperaturile continuă să crească şi vremea devine caniculară, cu disconfortul termic ridicat.

LITORAL

VREME FRUMOASĂ PENTRU PLAJĂ

Pe litoral meteorologii anunţă vreme frumoasă, cu temperaturi maxime de 28 de grade şi vânt slab şi moderat. Noaptea cerul rămâne în continuare senin, iar temperaturile minime vor fi de 19 grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

VREME CANICULARĂ, DISCONFORT TERMIC RIDICAT

În zilele următoare vremea se menţine călduroasă, caniculară în sud şi sud-est, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură – umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime vor atinge valori de 36 de grade. 

Citește și: