Liviu Stan
Liviu Stan
11666 vizualizări 14 mar 2019

În mai multe oraşe din Ungaria pot fi întâlnite pe stradă panouri publicitare care promovează valorile „familie tradiţionale” şi promit suport financiar soţilor tineri care sunt pregătiţi să devină părinţi, relatează The Guardian.

„Cuplurile tinere căsătorite primesc sprijin în timp ce aşteaptă un copil”, scrie pe afişul publicitar ilustrat cu doi tineri îmbrăţişaţi.

Perspicace, utilizatorii de pe reţelele de socializare din Ungaria au sesizat însă un detaliu frapant legat de cuplul „idilic”: cei doi tineri sunt nimeni alţii decât protagoniştii unui celebru meme – cel al „iubitului distras” - folosit în diverse butade pe tema infidelităţii.

 

 

Fotografia care a devenit virală pe internet în ultimii ani aparţine colecţiei de stock a unui fotograf din Barcelona, Antonio Guillem.

 

 

Şeful Executivului de la Budapesta, Viktor Orban, a declarat în campania electorală că în actualul său mandat, cel de-al treilea, va fi orientat spre rezolvarea problemelor demografice cu care se confruntă în prezent Ungaria.

În februarie, guvernanţii ungari au anunţat că femeile care au trei sau patru copii vor beneficia de o scutire pe viaţă de plata impozitului pe venit.

 

Citește și: