Vasilescu, despre ministrul Finanțelor: Cîțu e ocupat să caute gaura de la Ministerul de Finanțe, să își facă selfie cu ea

Vasilescu, despre ministrul Finanțelor: Cîțu e ocupat să caute gaura de la Ministerul de Finanțe, să își facă selfie cu ea
Publicat: 08/11/2019, 16:29

Olguța Vasilescu a declarat la un miting electoral de la Târgu-Jiu că a aflat de un val imens de concedieri, respectiv că sute de mii de bugetari care vor fi concediați.

De asemenea, Vasilescu a afirmat că a aflat că gazul și enegia nu vor mai fi subvenționate de stat, pentru că fiecare român trebuie să își plătească aceste utilități.

„Noi le-am plafonat prețurile la gaze și la energie prin ordonanța 114. Ei au anunțat deja, ieri, că o vor abroga. Ce am mai aflat, că reintroduc taxa de primă înmatriculare, că vor crește prețurile la medicamente, pentru că se rediscută taxa clawback, că îngheață salariul minim și bineînțeles că vor crește taxele pe muncă. Tot ieri, medicii au fost anunțați că nu mai sunt bani pentru salariile lor. Eu nu știu pe cine au întrebat atunci când au mers la Ministerul Sănătății, doamna Turcan, domnul Orban și cu ministrul Sănătății, probabil că portarul l-au întrebat, pentru că, dacă ar fi întrebat pe oricine altcineva, le-ar fi spus că banii există. Sunt în buffer-ul din Trezorerie și la Ministerul Finanțelor Publice. Nici Cîțu nu știa unde este această sumă de bani necesară. El era foarte preocupat să caute gaura despre care vorbea doamna Turcan, de la Ministerul de Finanțe, ca să își facă selfie cu ea. Gaura aceea de 11 miliarde să știți că este aceeași gaură pe care am găsit-o noi când am venit la guvernare, după Guvernul Cioloș și de fapt reprezintă deficitul României, pe care noi am anunțat că îl ținem sub 3% și am reușit să-l ținem sub 3%, dar noi am fost profesioniști. Ca să depășești acest deficit, nu trebuie să fii profesionist. Poate să te cheme și Florian Cîțu”, a spus Olguța Vasilescu.

Apoi, aceasta a continuat spunând despre Florian Cîțu că este născut de 1 aprilie: „Ce glumă poate să fie mai proastă decât că la Finanțele României va veni unul în acest guvern de păcălici exact născut de ziua păcălelilor. Dar nu vreau să-i plângem, pentru că, ei cu siguranță vor găsi soluții. Cu siguranță, domnul Cîțu va mai face un live și vor veni banii grămadă peste ei sau, dacă nu, o să-l chemăm pe domnul Teodorovici, ca să-l învețe pe domnul Cîțu cum se astupă o gaură”.

Vasilescu a ironizat-o și pe Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, spunând, la același miting electoral, că aceasta „s-a pus pe plâns când a auzit că există un deficit de două miliarde la fondul de pensii. Știți cât era deficitul un 2016, când am venit noi la guvernare? 16 miliarde. Deci două miliarde acum, după ce am majorat pensiile cu aproape 50%, față de 16 miliarde, în 2016, când această doamnă era ministru, în Guvernul Cioloș. Apropo și de doamna aceasta. Știți care era numele de fată al ei? Bau. În curând nu o să mai vorbim despre ministrul Muncii, în curând o să vorbim despre bau-bau de la Pensii și de la Salarii, care ieri ne-a anunțat, la fel, că vor scădea salariile”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...