no author
Florin Jinga
2332 vizualizări 10 mar 2019

Crişan Pop Vlad Adrian a ieşit primul la cursa de 193 de kilometri a maratonul 6633 Artic Ultra încheiată în cursul zilei de duminică. Informaţia este confirmată de postarea pe Facebook a celor de la MagiCamp despre reuşita colegului lor:

„Vlad al nostru e incredibil: a terminat pe primul loc cel mai dur ultramaraton din lume! A alergat peste 200 de km pentru copiii MagiCAMP la Polul Nord, în cea mai dură, mai geroasă, mai crâncenă cursă de alergare de pe Pământ. S-a înscris la 6633 Arctic Ultra dintr-un singur motiv, cu un singur gând: să strângă bani de burse pentru copiii bolnavi de cancer. Vrea să creeze 100 burse pentru 100 de copii bolnavi de cancer din tabăra MagiCAMP. Burse de 500 de lei pe lună, timp de 12 luni. Cursa s-a terminat, donaţii pentru burse se pot strânge în continuare AICI. Mulţumim, Vlad! Mulţumim tuturor!”.

Şi site-ul oficial al maratonului a confirmat faptul că românul a câştigat una dintre cele mai grele curse din lume. Românii au ţinut să-l felicite pe Crişan Pop Vlad Adrian pentru cursa incredibilă.

Un bărbat scrie: „Competiţia ar trebui să-şi schimbe numele: 6633 Romanian Arctic Ultra”.

Un alt internaut comentează: „Bravo! Ai reuşit ce alţii doar au visat vreodată. Dacă eşti motivat şi ai un scop precis orice este posibil. Crişan Pop Vlad Adrian eşti numărul 1”. 

O româncă a scris: „Are un antrenor bun. Felicitări şi poate anul viitor o să intri în cursa lungă?”

Organizatorii au postat pe pagina oficială de Facebook a evenimentului şi un filmuleţ în care apare parcursul concurenţilor. 

Foto: Cristian Pop Vlad Adrian/ Facebook

Citește și: