no author
Laura Cojocaru
2222 vizualizări 13 feb 2019

Tramvaiul s-a dezmembrat în dreptul intrării în fabrica Ford din Craiova. Călătorii au auzit zgomote puternice, iar tramvaiul a mai continuat să înainteze doar câţiva metri. Apoi mijlocul de transport s-a oprit, oltenii au coborât şi au văzut stupefiaţi cum instalaţia metalică prin care tramvaiul este alimentat cu energie electrică, este desprinsă şi atârnă de cabluri.

”Tramvaiele cu roţi pătrate trase de basculante se dezmembrează în trafic. Astăzi un astfel de tramvai a rămas fără pantograf. Cam asta este starea RAT Craiova şi a întregului transport în comun din oraş”, scrie deputatul Nicolae Giugea pe Facebook. 

”Pantograful s-a rupt după ce a fost agăţat de firul de contact. S-a mai întâmplat ceva asemănător şi anul trecut, nu e prima oara, şi e din cauza faptului că în zona respectivă calea de rulare a tramvaiului nu a fost încă reabilitată. Urmează să vină echipa de intervenţie pentru a constata ce trebuie făcut“, a declarat Marcel Tănăsescu, directorul RAT Craiova, citat de Gazeta de Sud

Circulaţia a fost reluată, iar tramvaiul defect a fost dus la depou.

 

Foto: Facebook/Nicolae Giugea

Citește și: