no author
Carmen Dumitrescu
4617 vizualizări 14 ian 2020

Fata de 14 ani a încercat să fure mai multe perechi de pantaloni, pe care le-a îmbrăcat, dar a fost prinsă de vânzătoare. Minora era însoţită de o prietenă, de aproximativ aceeaşi vârstă. Şi aceasta a fost desenată de vânzătoare cu markerul pe faţă.

Fata care a încercat să fure perechile de blugi a fost lovită şi în cele din urmă a fost scoasă în stradă aproape în pielea goală. Filmarea a ajuns la Poliţia din Teleorman, care încearcă acum să le identifice din imagini pe cele două fete, după ce au fost deja la magazin şi au stat de vorbă cu angajatele.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Alexandria efectuează acum cercetări pe marginea conţinutului acestei filmări şi s-a sesizat din oficiu atât cu privire la fapta celor două minore, cât şi cu privire la comportamentul vânzătoarelor", a declarat Daniela Păşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman. Angajatele magazinului sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice şi lovire.

Filmarea a ajuns şi la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, iar directorul Mugurel Putineanu susţine că deja a trimis angajaţi ai instituţiei la magazinul din centrul Alexandriei, pentru a lămuri lucrurile la faţa locului.

 

Citește și: