România – Insulele Feroe 4-1, în preliminariile EURO 2020. Deac, Keșeru și Pușcaș au marcat pentru România, iar Davidsen pentru Feroe

Publicat: 26/03/2019, 23:48

Prima repriză a fost a românilor. În minutul 26, Ciprian Deac a deschis scorul pe stadionul echipei sale de club, CFR Cluj. La doar 3 minute distanță, Claudiu Keșeru s-a trecut și el pe lista marcatorilor. Același Keșeru a reușit dubla, însă scorul la pauză a fost 3-1.

Insulele Feroe a primit un penalty, pe care Davidsen l-a transformat.

În repriza a doua, România a mărit diferența. Pușcaș a punctat în poarta oaspeților în minutul 64, iar România a câștigat și a adunat primele trei puncte în grupa F din preliminariile pentru calificarea la EURO 2020.

Gândul a transmis LIVE principalele momente ale meciului:

UPDATE 11.09 Gol superb marcat de George Pușcaș în minutul 63! Este 4-1 pentru România. Chipciu i-a pasat lui Pușcaș la 16 metri, iar vârful lui Palermo a reluat din prima spre poarta adversă.

UPDATE 22:28 Insulele Feroe marchează din penalty. Scorul este 3-1. A înscris Viljormur Davidsen în minutul 40. Gregersen a fost tras de tricou de Cosmin Moți, sub ochii centralului, iar jucătorul român s-a ales și cu un cartonaș galben.

UPDATE 22:18 Keșeru a înscris un nou gol, în minutul 32. Este 3-0. Keșeru a ajuns la 10 goluri pentru echipa națională.

Foto: Mediafax Foto

UPDATE 22:15 Keșeru a majorat diferența în minutul 29! Scorul este 2-0 pentru România.

UPDATE 22:13 Ciprian Deac a deschis scorul în minutul 26. Stanciu a centrat cu exteriorul la 11 metri, Keșeru a deviat, din cădere, iar Deac a apărut perfect la finalizare și l-a executat pe Nielsen, potrivit ProSport.

Știrea inițială:

Meciul de fotbal România – Insulele Feroe se desfășoară în această seară, începând cu ora 21:45, în grupa F de calificare la EURO 2020. Partida are loc pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

România a pierdut în primul meci, la Stockholm, contra Suediei, cu scorul de 1-2. În prima rundă a grupei F, Spania s-a impus contra Norvegiei, 2-1, iar Malta a obținut trei puncte din duelul cu Insulele Feroe, scor 2-1.

Partida de fotbal România – Insulele Feroe va fi arbitrată de turcul Halil Umut Meler, în vârstă de 33 de ani. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Esat Sancaktar și Ibrahim Caglar Uyarcan, în timp ce al patrulea oficial va fi Mete Kalkavan.

Foto: Facebook/ Echipa națională de fotbal a României

România vs Insulele Feroe. Fundașul Nicușor Bancu, incert

La conferința de presă de după debutul în preliminariile EURO 2020, selecționerul Cosmin Contra a dezvăluit că Nicușor Bancu (26 de ani), singurul fundaș stânga din lot, s-a accidentat și ar putea rata meciul cu Insulele Feroe, de marți. „Bancu are o tăietură destul de urâtă la genunchi și chiar un pic i s-a întors genunchiul”, a declarat Contra.

Contra și elevii săi sunt obligați să-l câștige pentru a nu compromite șansele de calificare.

Strategia lui Contra

Blamat pentru lipsa de curaj din primele 45 de minute contra nordicilor, Contra vrea să spele impresia proastă cu Insulele Feroe, partidă la îndemână pentru România, meci în care are de gând să folosească o partitură ofensivă.

Astfel, în jocul care va avea loc marți, de la 21:45, la Cluj, selecționerul va „umbla” la primul „11”, dar sunt șanse foarte mici ca fotbaliști precum Stanciu sau Bancu, criticați de microbiști după jocul cu Suedia, să lipsească dintre titulari. Cel mai probabil, Cosmin Contra va începe cu Romario Benzar în locul lui Cristi Manea, fundașul FCSB fiind văzut drept un fotbalist mai potrivit unui joc bazat pe ofensivă, grație apetitului lui Benzar pentru urcările în atac, dar și procentajului mare de centrări bune pentru atacanți. O altă schimbare gândită de contra este cea a lui Chipciu, un alt jucător care nu a mulțumit în Suedia, în locul acestuia urmând să intre Ciprian Deac.

În situația în care Contra nu se va răzgândi pe ultima sută de metri, România ar putea începe partida de la Cluj într-un sistem 4-4-2, cu Pușcaș și Keșeru atacanți, formulă în care am pus cele mai multe probleme suedezilor, în repriza a doua a partidei de sâmbătă seară.

România vs Insulele Feroe. Loturile celor două echipe

Lotul României:

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 57/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0)

Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj, 7/1), Romario Benzar (FCSB, 14/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 33/0), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa, 3/0), Dragoș Grigore (Ludogoreț, 33/0), Cosmin Moți (Ludogoreț, 14/0), Cristian Ganea (Numancia, 5/0), Nicușor Bancu (U Craiova 1948 CS, 7/0)

Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul, 3/0), Răzvan Marin (Standard Liege, 14/1), Paul Anton (Krylia Sovetov, 8/0), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS, 3/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 40/5), Nicolae Stanciu (Al-Ahli, 28/10), Ianis Hagi (FC Viitorul, 1/0), Alexandru Mitriță (New York City FC, 6/0), Dennis Man (FCSB, 2/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 18/3), Dan Nistor (Dinamo, 0/0)

Atacanți: George Pușcaș (Palermo, 4/1), Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 29/7), Andrei Ivan (Rapid Viena, 6/0)

Foto: Facebook/FSF – The Faroe Islands Football Association

Lotul Insulelor Feroe:

Portari: Gunnar Nielsen (FH, Islanda), Teitur Gestsson (HB), Karstin Hansen (Skala)

Fundași: Atli Gregersen (Vikingur), Odmar Faero (Hamarkameratene, Norvegia), Viljormur Davidsen (Vejle, Danemarca), Magnus Egilsson (HB), Sonni Nattestad (Frederica, Danemarca), Heini Vatnsdal (Fremad Amager, Danemarca)

Mijlocași: Gilli Sorensen (Brann, Norvegia), Rene Joensen (Grindavik, Islanda), Hallur Hansson (Horsens, Danemarca), Brandur Olsen (FH, Islanda), Rogvi Baldvinsson (Bryne, Norvegia), Kaj Leo i Bartalsstovu (Valur, Islanda), Arni Frederiksberg (Torshavn), Solvi Vatnhamar (Vikingur), Joan Simun Edmundsson (Arminia Bielefeld, Germania)

Atacanți: Klaemint Olsen (Runavik), Jakup Thomsen (FH)

Foto: Facebook/ Echipa națională de fotbal a României

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Test de cultură generală. De ce pisicile dorm atât de mult?