178 vizualizări 19 aug 2019

Alexandru Bogdan a spus că, la prima vedere, în dimineaţa zilei de 27 iulie 2019, când i-a fost prezentat lui Gheorghe Dincă, acesta i s-a părut îngândurat, declarându-se iniţial nevinovat.

"M-am prezentat, i-am spus că sunt avocatul din oficiu, l-am rugat să-mi spună despre ce e vorba, nu mi-a dat foarte multe detalii, doar mi-a zis că nu e vinovat în raport cu acuzaţiile. L-am perceput ca fiind o persoană îngândurată, l-am văzut stând foarte mult pe gânduri, am încercat să aflu mai multe înainte de o discuţie oficială pe acuzaţii să văd ce-mi spune clientul. Din primul moment, la prima discuţie, mi-a spus că este nevinovat şi că nu are nicio legătură cu acuzaţiile care i se aduc", a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la emisiunea "Marius Tucă Show".

Avocatul a dezvăluit şi acuzaţiile iniţiale aduse de anchetatori.

"După o jumătate de oră, am fost invitaţi la procuror şi s-a desfăşurat un prim act de urmărire penală în acest caz. Acuzaţiile iniţiale au fost prezentate, în calitatea sa de suspect, au fost de trafic de persoane în ceea ce o priveşte pe Luiza Melencu şi trafic de minori şi viol pe Alexandra Măceşanu", a completat Alexandru Bogdan.

 

Citește și: