Să fie trimis la POPI, când vrea BANI la bancomat! GODINĂ, reacție după mesajul scandalos al purtătorului de cuvânt de la Brigada RUTIERĂ

Să fie trimis la POPI, când vrea BANI la bancomat! GODINĂ, reacție după mesajul scandalos al purtătorului de cuvânt de la Brigada RUTIERĂ
Publicat: 01/08/2018, 10:43
Actualizat: 26/03/2019, 00:38

„Pagina de Facebook a Poliției Române a ajuns să aibă recenzii de 1.6 din 5. Era de așteptat și am spus de la început că urmările acestei situații vor fi decontate de Poliție. Colegii de la București au gestionat foarte prost situația și continuă să se afunde, în loc să reacționeze cu calm și cât mai inteligent. Poate n-ar fi rău să întrebe dacă nu știu. Trist e că, citind review-urile de o stea, am văzut că foarte multe sunt scrise până și de polițiști. M-a iritat rău să văd de dimineață acest review lăsat de unul dintre purtătorii de cuvânt ai Brigăzii Poliției Rutiere pe pagina Poliției Române. Cumva, nu-mi explic cum, s-a el să le pună la punct pe cele peste 20000 de persoane care au acordat o stea, explicându-le el că dacă nu le convine poliția, atunci când vor avea probleme, să se ducă la popi, rude etc. O să-i explic acestui că inteligentul mesaj al lui afectează mii de polițiști care își fac treaba și care nu au nicio vină pentru gafele altora. Dacă ar lucra în mediul privat și ar ști că ziua de salariu s-ar putea să nu vină lună de lună pentru că nu-s bani sau dacă ar avea o firmă și lunar s-ar duce cu tașca de bani pe la ANAF ca să lase dările la stat, poate nu ar mai gândi așa. Mai pe înțelesul lui, peste 20000 de oameni sunt revoltați, pe bună dreptate, că banii lor au fost folosiți pentru ca vreunul dintre șefi să își stoarcă mintea, să trimită adrese pe la Interpol și alte structuri, pe la toate inspectoratele din țară, doar, doar o găsi o chichiță pentru a rezolva un caz complex și a se gudura apoi pe lângă vreun șef mai mare că a soluționat el speța, așa cum câinele vine bucuros să-i dai osul după ce a executat comanda. Cazul complex era despre un nene care a vrut să facă pe interesantul și și-a înmatriculat LEGAL o mașină cu niște numere care să atragă atenția. Azi o poză, mâine două, azi într-un oraș, mâine într-altul, până pleca din țară și lumea îl uita în câteva zile, autostrăzile din România nu se dărâmau, asfaltul nu se întorcea invers, Carpații rămâneau la locul lor, Poliția rămânea cu 4.5 stele și cu o imagine relativ bună. Dar nuuu!!! Hai să facem din rahat bici și să transformăm omul în erou național, iar ce transmitea el altcuiva să luăm noi până nu o mai putem duce. Avem morți pe șosele, trafic sugrumat, dar cumva, ne încurcă unul care merge cu numere fără cifre și viața în România nu mai poate continua cu ăla pe străzi”, scrie miercuri pe Facebook Marian Godină.

„Ce-i explici copilului dacă îl vede pe stradă și te întreabă ce înseamnă??? Dar vaaai, ne-am înroșit la auzirea acestui argument pe cât de prost pe atât de ipocrit. Dar ce te faci dacă-i explici copilului că Parlamentul României este organul reprezentativ suprem și unica autoritate legiuitoare a României și, uitându-se la televizor, vine și te întreabă ce înseamnă sex anal? Cu mu*a îi mai explici cumva, dar cu sexul anal n-ai cum s-o dai la întors, trebuie să te apuci să-i explici copilului, că e curios. P.S. Mi-ar plăcea ca acestui coleg care a postat această aberatie, luna viitoare când bagă cardul în bncomat să-i apară pe ecran: aici nu „e” bani, mergi la o mătușă, la o casă de binefacere, la un popă, o rudă înstărită sau la cine vrei tu, românii nu mai plătesc taxe pentru slugi”, continuă polițistul.

Marți, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a scris pe pagina de Facebook a Poliției Române că toți cei care jignesc polițiștii să nu mai apeleze la ei când au probleme, ci la „popi sau vecini”.

„Pentru toți care jigniți și urâți Poliția Română, vă rog ca data viitoare când aveți probleme să apelați la oricine altcineva, nu la poliție. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelați la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliție”, a scris Ovidiu Munteanu pe pagina de Facebook a Poliției.

Brigada Rutieră a precizat miercuri că mesajul postat pe pagina Poliției Române de purtătorul de cuvânt al instituției, Ovidiu Munteanu, care a scris că cei care jignesc poliția să apeleze în viitor la „popi, vecini și rude” atunci când sunt agresați, este o opinie personală.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliției Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoștință faptul că Brigada Rutiera nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este și va rămâne în slujba cetățeanului, indiferent de situație”, au precizat reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația