O polițistă din Târgu Jiu ȘI-A ÎMPUȘCAT mortal mama și S-A SINUCIS. A tras un glonț și ÎN FIUL EI DE 6 LUNI, care a murit la spital

O polițistă din Târgu Jiu ȘI-A ÎMPUȘCAT mortal mama și S-A SINUCIS. A tras un glonț și ÎN FIUL EI DE 6 LUNI, care a murit la spital
Publicat: 30/07/2018, 12:22
Actualizat: 02/10/2018, 15:19

Potrivit primelor informații, femeia, ofițer la Poliția Transporturi Feroviare, era în concediu de maternitate în comuna Bălești, unde se mutase recent cu soțul ei. Acesta este polițist în Mătăsari și era plecat din localitate duminică.

Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care polițista a luat pistolul soțului ei, și-a împușcat mortal mama, a tras un glonte în fiul său de 6 luni, apoi s-a sinucis. Băiețelul a fost dus în stare gravă la spital, unde medicii au încercat fără succes să îl resusciteze. Bebelușul a fost declarat mort.

Surse din anturajul polițistei au declarat pentru Mediafax că femeia suferise o depresie extrem de gravă în urma nașterii.

Gestul polițistei din Târgu-Jiu i-a șocat pe colegii și prietenii ei. Șeful tinerei de 33 de ani susține că a fost „o polițistă excepțională„, acesta fiind și nașul agentei, transmite corespondentul Mediafax.

„Ca angajată nu a avut niciodată probleme. A fost o polițistă excepțională. Foarte bună. Mai bună decât un polițist bărbat, profesional vorbind. A trecut toate testele psihologice. Toată lumea este șocată, ne pare rău și nu avem cuvinte. Era în maternitate, eu sunt nașul lor, nu i-am mai văzut de la botezul copilului, de două luni. Nu s-au plâns niciodată, la mine nu. Nu am realizat că ar fi o problemă”, a declarat corespondentului Mediafax, Daniel Brotea, șeful Poliției TF Gorj.

Dubla crimă a avut loc în casa de vacanță a familiei, din comuna Bălești.

Potrivit primarului din localitate, Mădălin Ungureanu, soțul polițistei plecase duminică la Târgu Jiu, pentru a cumpăra medicamentele copilului.

La întoarcere, bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că soția sa și-a împușcat mortal mama, după care și-a tras un glonte în cap, folosind pistolul său. Fiul celor doi, un băiețel de șase luni, fusese și el împușcat.

„În jurul orei 19.00, un polițist din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Târgu-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de șase luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Polițista a fost găsită căzută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat. Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an”, declara Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Mama agentei, o femeie de 54 de ani, era angajata Primăriei Târgu-Jiu, ca secretară în cadrul Direcției de Patrimoniu.

„Era angajata noastră din anul 2002, de la înființare, secretar la Direcția Publică de Patrimoniu. Nu a venit să se plângă la serviciu că ar avea probleme acasă. Era foarte fericită că era bunică. Era în concediu, urma să revină la serviciu de marți. Nu avea relații conflictuale cu nimeni”, a declarat Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.

„S-a mers pe ipoteza că femeia ar fi recurs la acest gest dureros din cauza depresiei de care suferea în urma nașterii și și-a omorât bebelușul, apoi mama și în final s-a sinucis, timp în care soțul era plecat să procure medicamentele de pe o rețetă, la o farmacie din Târgu-Jiu. Așa ar fi fost declarațiile soțului. Ambii lucrau în sistemul de Interne. S-au mutat recent la Bălești, cu mama dumnealor am avut un dialog în treacăt, pentru că am avut o problemă de rezolvat la Direcția de Patrimoniu și dumneaei era secretară acolo. În rest, nu-i știu ca familie. Nu ridicaseră probleme, nu am avut sesizări din partea vecinilor că ar fi oameni recalcitranți”, a spus Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

Polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal și trecuse testul cu brio. O prietenă a tinerei a declarat că aceasta suferise o depresie și se temea ca fiul ei să nu se îmbolnăvească.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Silvestru nu pierde timpul după despărțirea de Diana Șoșoacă. Cu cine a fost surprins
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee