56 vizualizări 20 aug 2019

Examenul este organizat pentru obţinerea titlului de medic specialist în specialitatea Anestezie şi terapie intensivă (ATI), sesiunea 14 septembrie 2019, simultan cu examenul EDA (Examenul pentru Diploma Europeană în Anestezie).

Potrivit anunţului Ministerului Sănătăţii şi publicat pe site-ul DSP Bucureşti, la examen se pot prezenta medicii rezidenţi (inclusiv cadrele didactice şi de cercetare ştiinţifică medicală, confirmate în rezidenţiat), medicii specialişti sau primari care au efectuat pregătire pentru obţinerea celei de-a doua specializări.

Examenul constă în următoarele: proba scrisă, probele clinice şi proba practică. Prima probă de examen, proba scrisă, se va desfăşura sâmbătă 14 septembrie 2019, în centrul universitar Bucureşti.

Înscrierile la examen se pot face până în data de 3 septembrie.

Detaliile privind tematica examenului este postată pe pagina web a Ministerului Sănătăţii, la rubrica Informare/Cursuri, concursuri, examene/Tematici.

„Nota minimă pentru confirmarea ca medic specialist în specialitatea Anestezie şi terapie intensivă este 7,00. Nota minimă pentru obţinerea şi a Diplomei Europene în Anestezie şi Terapie Intensivă este punctajul minim european pentru proba scrisă, stabilit de către Societatea Europeană de Anestezie”, mai arată sursa citată.

Citește și: