no author
Loredana Ficiu
8408 vizualizări 11 feb 2019

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a fost transportat la spital, luni, după ce a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuia.

Surse din Poliţie susţin că ar fi vorba despre fratele fotbalistului Mirel Rădoi, care se află în proces de divorţ cu soţa.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a se stabili dacă este vorba despre accident sau tentativă de sinucidere.

Potrivit prosport.ro, Mihai Nicuşor Rădoi ar fi încercat să se sinucidă din cauza relaţiei tensionate cu actuala soţie, cei doi fiind în divorţ. Femeia a fost cea care a sunat la numărul de urgenţă 112.

Mihai Rădoi este internat în stare critică, la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

Este într-o stare critică. Are fracturi, are traumatisme multiple. Şi pe la coloana cervicală, şi pe la bazin, are pneumotorax, are o mulţime de leziuni şi deocamdată este în stare critică. Este la Terapie Intensivă,” a declarat, corespondentului Mediafax, Cristian Jianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

Mihai Rădoi este cu doi ani mai mic decât fratele său celebru. A fost pasionat de fotbal, dar a mers pe căi greşite şi a ajuns să fie arestat în trei ţări diferite, pentru furt. În 2014, Mihai Rădoi a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare.

foto: Mediafax Foto / Octav Ganea

 

Citește și: