Liviu Dragnea, pro-european și pro-american, dar în primul rând PATRIOT ROMÂN. „Statul paralel vrea să fim SCLAVI, terorizați și îngenunchiați”

Liviu Dragnea, pro-european și pro-american, dar în primul rând PATRIOT ROMÂN. Statul paralel vrea să fim SCLAVI, terorizați și îngenunchiați
Publicat: 02/03/2019, 19:50

„E cineva aici în sală care are curaj să vorbească la telefon despre orice cu oricine?” a întrebat Liviu Dragnea la ședința de alegeri a conducerii PSD Caraș-Severin, care s-a desfășurat sâmbătă la Reșița. ” Despre asta vorbim, când vorbim despre statul paralel. Despre acest sistem care se apropie de un sistem de poliție politică și de teroare în România. Nu mai țineți minte ce spunea, Prună, sau nu știu, drepturile omului sunt un moft. Este cea mai gravă declarație a unui om politic. Pentru ei, reprezintă un moft. Trebuie să fim sclavi, terorizați și îngenunchiați.”

Dragnea: Am luat din bugetul serviciilor secrete pentru sănătatea copiilor

Liderul PSD a subliniat că în 2019, un obiectiv major este sănătatea și de aceea au fost tăiați bani de la serviciile secrete.

„Începând cu anul acesta, pentru noi obiectivul major este sănătatea. Este o sumă uriașă alocată pentru sănătate. Sunt programe la care nimeni nu s-a gândit, tot timpul spuneau că nu sunt bani. Am luat împreună cu premierul și ministrul de Finanțe de la alte capitole, am pus la sănătate. Da, am luat bani de la serviciile secrete pentru sănătatea copiilor. Să nu credeți că rămân fără bani. Nu se poate, de 10 ani de zile tot le crește bugetul. Dar ce fac, frate? Noi nu ne-am înmulțit, adică au mai plecat români din țară, deci numărul de ascultări ar trebui să fie mai mic” a atras atenția Dragnea.

Dragnea, despre cei care au plecat la Pro România: Au descoperit niște acoperiți. O să ne ocupăm de ei

„L-am întrebat pe președintele Consiliului Județean dacă a mai vorbit cu Nelu Mocioalcă,” a spus președintele PSD în discursul de la Reșița. „Spune-mi dacă se simte confortabil. Spune că el nu crede că se simte confortabil acolo unde a plecat. E treaba lui. Nu cred că aici, în Caraș, acel partid care este construit, gândit și conceput de securiști, așa cum a fost conceput și alt partid. Au încercat orice cu noi, să mă închidă, să mă amenințe, mi-au presat copiii și îi amenință în continuare. Nu a ținut. Și-au dat seama că nu merge numai din interior și au descoperit niște acoperiți, care au început să devină dintr-o dată supărați.”

El le-a transmis social-democraților că se va ocupa de cei care au plecat din partid și s-au înscris în formațiunea lui Victor Ponta și care acum fac postări critice la adresa PSD.

„Să revenim la băieții din partid care au devenit dintr-o dată supărați. Eu le transmit ceva: până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi, o să ne ocupăm de ei. O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști, ce afaceri se învârt și despre vedetele care se urcă pe niște liste și despre foști prim-miniștri care acum sunt plus, minus. Românii vor să știe adevărul.”

Pe 3 decembrie 2018, Ion Mocioalcă, fostul președinte al PSD Caraș-Severin, a anunțat că demisionează din PSD și se înscrie în Pro România. Conducerea filialei a fost preluată interimat de deputatul PSD de Caraș-Severin Luminița Jivan, care a fost și singurul candidat la alegerile de sâmbătă pentru șefia organizației.

Dragnea: Iohannis și slugile de la PNL habar n-au despre economie. Seamănă neîncredere

Președintele PSD LiviuDragneasusține că președintele Klaus Iohannis și „slugile lui de la PNL” nu știu nimic despre economie și vorbesc despre scăderea pensiilor și salariilor doar ca „să semene neîncredere”.

„În campania din 2016, noi am spus că vrem să crească veniturile românilor, românii să aibă mai mulți bani în buzunare și taxe mai mici pentru oameni. Au zis că nu se poate. Uite că s-a putut!Taxele sunt mai mici, avem și bani și s-au creat și locuri de muncă noi. Iohannis habar nu are să vorbească despre economie. Nici el, nici slugile lui de la PNL, dar în schimb sunt foarte pregătiți să semene neîncredere. Ne spun că nu o să mai fie bani de pensii și salarii. Și au fost și vor fi în continuare. Practic în 2020 toate pensiile din România vor fi duble,” a afirmat Dragnea.

„Erau ani în care multe sate din România nu aveau bani să plătească iluminatul public, aveau salarii de mizerie. Suntem astăzi în situația în care se discută despre mii de euro care intră în fiecare localitate. Toți cei de dreapta, toți acei guralivi care seamănă ură au nevoie ca economia în mare parte din România să stea în sărăcie și noroi. Să vă aduceți aminte cât de mult urla Băsescu împotriva programului de dezvoltare locală, cât înjură Iohannis acest program.”

Președintele social-democrat a adăugat că Iohannis și PNL sunt deranjați de măsurile bune luate de Guvern și i-a îndemnat pe primari să explice românilor proiectele pe care le derulează pentru ei.

„Deranjează? Sigur că deranjează pentru că, dacă sunt din ce în ce mai mulți oameni mulțumiți, minciuna nu își mai găsește locul. Problema e ce facem noi? Îi lăsăm să spună minciuni sau spunem adevărul? Spuneți lucrurile pe care le știți. Explicați ce ați făcut într-o comună. Explicați domnule primar ce ați făcut la Oțelul Roșu. Dați perspectivă oamenilor, să înțeleagă! Dacă circulați informația, oameni vor înțelege. Și mai vorbiți de POR, aceia sunt bani europeni, ca oamenii să înțeleagă. Am avut o discuție cu un om și spunea că nu i s-a mărit salariul. Și i-am cerut fluturașul și a văzut că i s-a mărit salariul. De ce credea că nu i s-a mărit? Pentru că el credea ce a auzit la televizor„.

Dragnea, despre Iohannis: A blocat acest guvern de câte ori a putut

În patru ani de mandat, LiviuDragnea nu a găsit nici măcar o acțiune sau un gest al președintelui Klaus Iohannis care să fi ajutat România și pe români și nu a făcut altceva decât să blocheze Guvernul.

„Domnul Iohannis. Ce a făcut patru ani? Este o întrebare atât de simplă, ce a făcut acest om cât a fost președinte? Eu m-am gândit. Nu am găsit un lucru, o acțiune, un gest care să fi ajutat România sau pe români.

În schimb, am văzut că e deasupra legii. E de notorietate că sunt documente cu case mătrășite. Dă socoteală? Nu. A blocat acest Guvern de câte ori a putut. Cum să fii, ce suflet să ai să blochezi bugetul României, numai gândindu-te că 4 milioane de copii trebuiau să aibă de ieri alocația mărită? Cum poți să fii atât de rău? Nu vrea să facem investiții. A blocat numirea unor miniștri luni de zile. Unii au spus – de ce nu ați declanșat suspendarea? Pentru că nu mai vreau un scandal în țară. Se pare un obiectiv ar fi ca acest om nu mai trebuie să fie președinte. E un obiectiv foarte important. Pe ce pune mâna strică. Nu vorbește România de bine în afară, pentru că nu poate.”

Dragnea: Sunt pro-european, cred în parteneriatul cu SUA, dar nu trebuie să uităm că suntem patrioți

În timpul conferinței de la Reșița, Liviu Dragnea a vorbit și despre parteneriatul cu SUA, precizând că viitorii europarlamentari trebuie să apere și să promoveze România în PE, nu să atace țara.

„Eu sunt pro-european, cred în parteneriatul cu SUA, dar nu trebuie să uităm un lucru: în aceste parteneriate că suntem patrioți români. Asta nu trebuie să uite europarlamentarii. Viitorii noștri europarlamentari trebuie să meargă acolo să apere și să promoveze România. Nu să atace sau să mintă. Restul trebuie să decidă oamenii. Vor să trimitem acolo niște găști, grupuri de interese sau vor să trimitem oamenii acolo care să se bată pentru țara lor? Asta trebuie explicat și înțeles la alegerile europarlamentare”, a afirmat Dragnea, care a amintit că au existat „șmecheri” în România care au făcut aranjamente la alegeri.

„Niște șmecheri din această țară, niște securiști, la fiecare alegeri, stăteau la sfârșit și făceau aranjamentele. Nu conta cine a câștigat alegerile. Deodată, am spus că trebuie să rupem acest blestem în România. Lumea a început să se vadă despre ce vorbeam noi și anume acele înțelegeri între securiști și procurori. Îi doare pentru că pentru acele protocoale secrete se va da socoteală. Ei, care erau Dumnezei. Au început să iasă la iveală abuzurile, cum măsluiau dosarele. Sunt speriați? Da, cred că sunt speriați. Sunt în stare să facă orice? Da, cred că sunt în stare să facă orice.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția