no author
Diana Grigore
47 vizualizări 11 iun 2019

„Plângere penală pentru prezentarea în Parlament a unui buget cu date false. Astăzi in Biroul Executiv am propus şi s- a aprobat formularea unei plângeri penale împotriva premierului Viorica Dăncilă. Aceasta a recunoscut că nu a participat la redactarea bugetului pentru 2019 şi nu şi-l asumă. Ne uităm şi dacă avem toate argumentele pentru o plângere penală pentru Orlando Teodorovici pentru aceleaşi motive”, a scris Florin Cîţu, marţi, pe Facebook.

Întrebat de Mediafax când va fi depusă plângerea penală, Florin Cîţu a răspuns: „Se redactează. Imediat cum este gata”.

Dăncilă, despre plângerile penale anunţate de PNL: Dacă aşa vor să dărâme Guvernul, nu e constructiv

Viorica Dăncilă a declarat că dacă PNL vrea să dărâme Guvernul prin plângeri penale, atunci acest lucru nu este constructiv, precizând că liberalii ar trebuie să vină cu idei sau alternative de guvernare.

„Eu cred că e un mod defectos să spun de a aborda problemele. Eu cred că oamenii nu se aşteaptă la plângeri penale. Se aşteaptă la variante pentru guvernare, idei. Dacă aşa vor să dărâme un Guvern prin plângeri penale, nu este constructiv”, a afirmat Viorica Dăncilă, marţi, la Parlament.

„Nu s-a pus problema tăierilor de salarii de către acest Guvern. Eu ştiu că tăierile de salarii sunt atributul PNL, care a şi anunţat public. În niciun caz nu ne punem problema tăierilor de salarii. Am văzut afirmaţiile domnului Orban. Probabil că au încurcat declaraţiile unii, în care spunea că vor să tai la IT-işti, că vor să reducă personalul”, a completat Dăncilă.

Citește și: