no author
Laura Cojocaru
1602 vizualizări 23 apr 2019

În imagini se observă cum Ilie Năstase care avea un pahar de cafea în mână s-a apropiat de un panou cu fotografia lui Traian Băsescu. Cel care îl filma se aude spunând: „Eşti nebun Iliuţă! Te filmez!” În acel moment, fostul tensimen a luat o gură de cafea, apoi a vărsat băutura pe fotografia lui Băsescu. Imaginile au apărut pe internet şi au generat critici din partea membrilor PMP.

„NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române şi candidat la alegerile europarlamentare!  Poţi să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decenţă, cu un minim bun simţ şi mai ales cu respectarea legii. PMP Bucureşti va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă şi cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”, a scris pe Facebook preşedintele PMP Bucureşti Cristian Petrescu.

 Ulterior, Petrescu a redistribuit postarea, adăugând hashtag-ul #IlieGolănie şi descrierea „Unde poate ajunge degradarea umană”. 

Ilie Năstase deschide lista UNPR la alegerile Europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai, în timp ce Traian Băsescu este primul pe lista PMP. 

 

Citește și: