HOROSCOP 8 noiembrie 2019: Zodiile care primesc astăzi un imbold de energie și oportunități financiare de neratat

HOROSCOP 8 noiembrie 2019: Zodiile care primesc astăzi un imbold de energie și oportunități financiare de neratat
HOROSCOP 27 aprilie 2020. Taurii ar trebui să fie mai precauți
Publicat: 08/11/2019, 09:20

Berbec

Astăzi, Luna se întoarce în semnul nașterii tale, iar odată cu ea sosesc și o doză suplimentară de energie și optimism. Îți rămâne totuși la fel de ascuțită intuiția, dar îți dai seama mai ușor când este cazul să te gândești mai mult la tine decât la ceilalți. Această atitudine echilibrată, care știe să penduleze între empatie și atenție acordată propriilor interese, îți va fi de mare folos astăzi, mai ales în acele situații față de care nu îți este tocmai ușor să te poziționezi. Ține cont de nevoile și dorințele celorlalți, dar totuși nu în detrimentul binelui tău personal.

Taur

Starea ta de spirit de astăzi este una reactiv(ă) la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Îți va fi greu așadar să accepți că unele lucruri care se întâmplă nu sunt în puterea ta de control. În felul acesta, s-ar putea să te superi repede din tot felul de lucruri, răspunzând la circumstanțe într-o manieră care nici ție nu îți este familiară. În același timp însă, te bucuri de un context astral favorabil negocierilor, întrevederilor de afaceri și solicitărilor de împrumuturi sau finanțări. Nu îi permite acestei dispoziții să interfereze cu perspectivele de care ai parte în plan relațional.

Gemeni

Nivelul de randament de care dai dovadă astăzi este unul ridicat, ceea ce îți permite astăzi să te ocupi de sarcini de serviciu pe care nu le-ai fi abordat la sfârșit de săptămână lucrătoare. Mai mult decât atât, afișezi și o atitudine voluntară, cu spirit de inițiativă, care te ajută să vezi oportunități pe care alții nu le observă și să te apropii de oameni cu care poți construi relații lucrative, de mare perspectivă. După programul de la serviciu, s-ar putea să te întâlnești spontan cu grupul de prieteni sau cu câțiva dintre amici. Îți va face bine să-i vezi.

Rac

Centrul tău de interes se mută astăzi în plan profesional, acolo unde dovedești eficiență în acțiune și o mentalitate de învingător(oare). Dacă reușești să îți ții în frâu tendința de a trata oarecum superficial unele chestiuni pe care crezi că le poți face cu ochii închiși, s-ar putea să atragi atenția unuia dintre superiori și să obții unele beneficii de pe urma acestui lucru. În caz contrar, s-ar putea să faci greșeli care te miră până și pe tine. În plan sentimental, lucrurile par să meargă cel puțin la fel de bine, bucurându-te de căldură și afecțiune din partea partenerului.

Leu

Orice s-ar întâmpla azi, cert este că tonusul mental necesar pentru a vedea partea plină a paharului și a te adapta în timp util oricăror schimbări care apar în agenda zilei. Este greu de anticipat care este oferta de evenimente pe care o propun astrele astăzi, dar există posibilitatea ca, cel puțin în cazul unor nativi(e), să implice călătorii la distanțe mai mici sau mai mari de casă ori interacțiuni cu instituțiile statului. La nivelul vieții de familie, te bucuri de armonie în raport cu familia. Te simți înțeles(asă) și susținut(ă) în tot ceea ce îți propui în aceste zile.

Fecioară

Astrele îți potențează astăzi abilitățile de comunicare, prilej numai bun să le utilizezi pentru a discuta cu partenerul de viață și/ sau afaceri, colaboratorii și/ sau clienții oportunitatea unor investiții din resursele comune sau alte modalități de a încasa profituri în această perioadă. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba despre unele tratative sau negocieri în vederea derulării unor proiecte. Indiferent de circumstanța în care te afli, cert este că nu trebuie să pierzi prea mult vremea întorcând subiectele pe toate părțile. Este nevoie de viteză de reacție și un timp de răspuns rapid din partea voastră, a tuturor.

Balanță

Astrele te înzestrează astăzi cu abilitatea de a sesiza la timp oportunitățile de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorificare a economiilor, indiferent dacă vin pe filiera locului de muncă sau a unor activități extraprofesionale pe care le derulezi în timpul liber. Îți dai seama intuitiv de unde s-ar putea să apară și care merită într-adevăr investițiile de timp și energie de care ești capabil(ă). Nu îți lipsesc nici abilitățile sociale, ceea ce înseamnă că faci progrese, de asemenea, în raport cu partenerul de viață și/ sau afaceri, colaboratorii și clienții. Te-ai poziționat pe o curbă ascendentă. Ține-o tot așa.

Scorpion

Te numeri astăzi printre cele mai energice semne ale Zodiacului, iar capacitatea de a face față provocărilor pe care o afișezi te uimește până și pe tine. Este drept că nu toate merg conform planului la serviciu, dar nu te pierzi cu firea și mergi înainte. Există însă posibilitatea să internalizezi toată această presiune de a activa la înălțime, ceea ce poate duce la dureri de cap sau o stare de extenuare din care îți va fi destul de greu să ieși. Caută așadar să îți faci timp pentru tine în weekend și să îți iei mintea de la probleme.

Săgetător

De regulă, ești o persoană expansivă și deschisă la experiențe noi, dar ceva din energia trimisă de astre în direcția ta astăzi îți scoate la iveală latura introvertită. În contexte restrânse, de oameni care gândesc la unison cu tine, performezi la înălțime și pare că nu s-a schimbat nimic în comportamentul tău, dar atunci când ai de-a face cu mai multe persoane, iar unele dintre ele nu sunt pe placul tău, poți avea tendința de a te retrage în tine. Pe un fundal ca acesta, momentele cu familia și partenerul/ copiii se pot dovedi cel mai bun plan pentru tine.

Capricorn

Atmosfera de acasă prezintă un risc crescut ca tensiunile să escaladeze, dar te ajută faptul că astrele îți oferă abilitatea necesară de a sesiza la timp când se poate ajungă la conflict. Când vezi că lucrurile nu se îndreaptă în direcția cea mai bună, mută discuția pe un subiect care știi că vă aduce mai aproape în loc să vă îndepărteze. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să apară vești bune în privința unui proiect de finanțare depus recent. Ori poate că o persoană pe care o doreai în echipa ta de proiect a decis finalmente să ți se alăture.

Vărsător

Fii cu ochii în patru pentru că te vizitează astăzi o serie de oportunități financiare pe care nu trebuie să le ratezi. Ce-i drept, nu îți lipsește simțul de a le mirosi la timp, înainte să ți-o ia altcineva înainte, dar s-ar putea ca deficiențele de tact și diplomație pe care le afișezi astăzi să îți pună totuși piedici. Încearcă să cultivi acele relații de pe urma cărora poți căpăta ponturi și sfaturi despre cum să dobândești câștigurile pe care le meriți. Nu este nevoie decât de un minim de implicare pentru a-ți dezvolta un grup de oameni de calitate.

Pești

Nici pe tine nu te ocolesc șansele de câștig, dar s-ar părea că, în cazul tău, o atitudine orientată spre rezultate și mai puțin către networking s-ar putea să te ajute mai mult. Unde mai pui că se și potrivește personalității tale, care nu este neapărat cea mai comunicativă la orice moment din zi. Iată așadar un prilej mai mult decât bun să îți vezi de treabă și să te asiguri că livrezi cel mai bun rezultat posibil. S-ar putea să îți depășești până și ție așteptările, ca să nu mai vorbim de superiori sau persoana care ți-a solicitat serviciile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
O nouă metodă de fraudă face ravagii: Infractorii se prefac angajați bancari