no author
Adrian Ilie
326 vizualizări 14 nov 2017

”Cu Traian Băsescu avem de lămurit foarte clar nişte lucruri, să confirme sau să infirme nişte mărturii făcute la comisie”, a declarat Claudiu Manda.

Manda a precizat că fostul preşedinte ”nu a negat nicio secundă” că va veni la Comisia SRI, urmând ca Băsescu să fie chemat la capătul unei serii mai lungi de audieri.

Astfel, senatorul PSD a afirmat că este posibilă o nouă audiere a lui Daniel Dragomir, fost locotenent-colonel în SRI. ”A ajuns ieri la comisie, ne-a mai adus o serie de documente. Nu sunt documente clasificate şi a rămas să stabilim o dată la comisie în care să dezvolătm lucrurile acestea”, a spus Manda.

În ce priveşte programul viitor al comisiei, Claudiu Manda a confirmat că miercuri, de la ora 15, va fi audiat fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu, acesta confirmând prezenţa. De asemenea, parlamentarii din Comisia SRI vor să-i mai invite încă o dată pe patronul MEDIAFAX, Adrian Sârbu, pe fosta şefă a DIICOT, Alina Bica şi Doru Paraschiv, fost ofiţer al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei.

În plus, ar putea fi chemat şi şeful actual al DGIA ca urmare a declaraţiilor făcute la comisie de către Dumitru Iliescu, fostul şef al Serviciului de Protecţie şi Pază.

Pe 25 octombrie, Dumitru Iliescu a afirmat că a primit informaţii despre conducerea SRI, informaţii pe care le-a transmis DGIA.

Citește și: