no author
Ioana Sfârlea
534 vizualizări 12 aug 2019

Potrivit IPJ Alba, au fost depuse sesizări privind comportamentul unei educatoare şi unei îngrijitoare faţă de copiii înscrişi la o creşă din Alba Iulia. Părinţii reclamă faptul că acestea vorbesc urât cu copiii.

„La Poliţia Municipiului Alba Iulia au fost depuse două sesizări din partea unor părinţi ai căror copii frecventează creşa respectivă. În urma cercetărilor s-a stabilit că faptele sesizate ar putea întruni elementele constitutive ale infracţiunii de rele tratamente aplicate asupra minorului şi a fost întocmit un dosar penal. În această fază a cercetărilor este vorba despre cercetarea faptei, adică cercetările sunt in rem”, a declarat corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.

Reprezentantul IPJ Alba a mai spus că părinţii au reclamat un limbaj inadecvat, agresiv, şi chiar acte de violenţă asupra minorilor.

În înregistrările făcute de părinţi se aud expresii ca: „Du-te la oliţă, putoare!”, „Mai potoleşte-te odată, că mă disperi!”, „Mă disperi deja!”, „Lasă piciorul jos, că o capeţi!”.

Citește și: