no author
Laura Albu
144 vizualizări 12 iun 2019

Răzavan Cucu a participat la un eveniment despre marile proiecte ale anului organziat de DC News. "Merg mereu pe şantier să verific stadiul lucrărilor şi să mă asigur de respectarea tuturor termenelor contractuale. Lucrările de calitate sunt importante pentru noi toţi, atât pentru mine ca ministru cât şi pentru toţi românii. Acolo unde am găsit lipsă de seriozitate şi o slabă mobilizare a antreprenorului, nu am ezitat să solicit rezilierea contractelor", a afirmat ministrul.

Răzvan Cuc spune că a cerut firmelor străine "să respecte constructorii români, pentru că aceştia sunt respectaţi de statul român".

Acesta a mai adăugat că a luat măsuri pentru urgentarea lucrărilor prin modificarea legii achiziţiilor publice, unde a primit sprijinul premierului. Aprobarea proiectului în şedinţa de guvern va uşura semnarea contractelor blocate "de luni de zile din cauza unor protestatari de meserie".

El a afirmat în final că există bani pentru infrastructură şi pentru dezvoltare şi îi aşteaptă pe români "să se bată pentru proiecte".

 

Citește și: