no author
Nicolae Oprea
3080 vizualizări 2 iul 2018

Înainte de a sta de vorbă cu jurnaliştii, Cristi Borcea a dorit să o îmbrăţişeze pe Valentina Pelinel, care îl aştepta în faţa Penitenciarului Jilava. 

"A fost o perioadă foarte grea, dacă nu aş fi avut familia, pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum o treceam, pentru că este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina, pentru că au fost patru ani şi trei luni de sacrificii, de iubire,” a mărturisit Borcea. ”Fără iubire şi sacrificii, nu se putea. Îmi voi îmbrăţişa copiii, îi voi pupa, încerc, după patru ani şi trei luni, pentru că au fost nişte ani foarte, foarte grei.”

Aşa cum dezvăluise deja şi naşul său, Gigi Becali, Borcea vrea să se interneze într-o clinică de psihiatrie, pentru a-şi reveni după cei 4 ani şi jumătate de coşmar. ”În primul rând, după această perioadă, trebuie să merg cel puţin o lună de zile la psihiatrie,” a spus el. ”Să nu credeţi că o perioadă aşa de lungă nu lasă urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară. Începi să apreciezi mult mai mult oamenii, să petreci mai mult timp cu oamenii care au fost lângă tine în momentele acestea grele şi să apreciezi fiecare zi." 

Fostul acţionar al lui Dinamo Bucureşti a refuzat să confirme în faţa jurnaliştilor dacă mai pune la cale vreo nuntă, cu Valentina Pelinel: ”Veţi afla la timpul potrivit,” a spus el. Întrebat cum apreciază că a stat cel mai mult timp încarcerat dintre toţi condamnaţii din dosarul Transferurilor, Borcea a încercat o glumă: "Păi, sunt cel mai tânăr şi probabil ne-au luat după vârstă".

Câteva ore mai devreme, Gigi Becali, naşul lui Borcea, dezvăluise deja intenţia acestuia de a căuta ajutorul unor specialişti pentru a-şi reveni psihic după lunga detenţie. „Am vorbit acum cinci minute că pleacă la o clinică să-şi revină mental. E distrus după patru ani şi jumătate. În patru ani şi jumătate nu poate să aibă mintea întreagă. Uite şi la Victor. Este de patru ani şi jumătate. I-a dat amânare şi încă o amânare. Pentru ce?”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

După ce au ajuns acasă, Valentina Pelinel a postat prima fotografie cu Cristi Borcea şi fiul lor, Milan.

 

 

💕💖Iubire, implinire, familie, recunostinta, un nou inceput 🙏🙏🙏

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Jul 2, 2018 at 8:10am PDT

Cristian Borcea a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava din Bucureşti în martie 2014, după ce Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv la 6 ani şi 4 luni de închisoare în Dosarul transferurilor de jucători de fotbal. Instanţele au respins până acum alte două cereri de eliberare ale fostului acţionar de la Dinamo, pe motiv că nu a petrecut suficient timp după gratii pentru a înţelege ce a greşit şi a se îndrepta.

 

Citește și: