no author
Loredana Ficiu
1031 vizualizări 15 dec 2018

Convorbirea integrală dintre consilierul local şi muncitori.

„Ne aflăm pe strada Putnei din Craiova, cum dăm colţul de pe Spaniei, la stânga. Şi pe o vreme minunată, mirifică, pe o ninsoare măruntă, la Craiova se asfaltează. E incredibil, dar adevărat. (...) Se pot vedea utilajele, oamenii sunt aici. Oamenii nu au nicio vină. E vorba de cine derulează aceste contracte, cine face bani din aşa ceva şi, până la urmă, cine profită de banii craiovenilor, nedrept.

Să trăiţi, o seară bună!

Iată cum ninge! Ne aflăm pe strada Putnei!

Să trăiţi!

N-ai ce face dumneata?

Nu, domnule! Sunt consilier local! Sunt consilier local şi toate lucrurile astea...

Din opoziţie, nu?

E treaba mea de unde sunt eu consilier local.

Aia era. Opoziţia trebuie să fie.

Consilier local sunt. Dar e normal să asfaltaţi pe banii noştri în halul ăsta? Pe ninsoarea asta, e normal aşa ceva? E normal administraţia...

Nu se poate aşa ceva. Ia uitaţi ce abur iese din asfalt. Se asfaltează pe strada Putnei. Sunt curios cât are această lucrare garanţie, ce înseamnă această bătaie de joc din banii dumneavoastră. Nu-i posibil aşa ceva!”

Imaginile au fost filmate vineri seara, la ora 21.15, când Craiova era sub cod portocaliu de ninsoare.

Pe imagini se văd maşinile şi muncitorii care asfaltează strada Putnei, din oraş, deşi carosabilul este ud şi afară ninge.

Lucian Prejbeanu, consilierului primarului municipiului Craiova, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax, că imaginile sunt reale, iar constructorul şi-a asumat asfaltarea.

"Constructorul şi-a asumat asfaltarea şi în caz că se întâmplă ceva o va remedia pe garanţie. Este adevărat. Au început asfaltarea în cursul dimineţii şi nu au terminat, mai aveau o cantitate mare de asfalt produsă în staţia de la Balş şi opţiunile erau să fie aşternută pe stradă sau să o arunce, pentru că asfaltul nu mai poate să fie utilizat după ce s-a răcit. Constructorul a ales să o aşeze pe stradă, cu menţiunea că în cazul în care vor fi probleme, o schimbă pe cheltuiala proprie", a spus Prejbeanu.

Foto: Captură

Citește și: