no author
Gandul
668 vizualizări 14 ian 2020
Cristina Ţopescu a acordat în 2011 un interviu revistei „Tango” în care, la un moment dat, i-a fost adresată întrebarea „Ce ai face, dacă ai mai avea o zi de trăit”.

„Aş salva o viaţă! Mi-ar da iluzia că nu am trăit degeaba până în ultima clipa, aş muri mai liniştită”. Cristina Ţopescu a vorbit şi despre o slăbiciune care i-a adus destule probleme în viaţă: „Compasiunea, o prea mare conectare la suferinţa altora. Deşi cred că sentimentul de compasiune nu poate fi niciodată exagerat şi nici tocmai o slăbiciune nu e! Îţi aduce, e adevărat, multe bătăi de cap şi…o gramadă duşmani! Sunt riscuri, însă, pe care trebuie să ţi le asumi!”, spune Ţopescu pentru revistatango.ro.

Cristina Ţopescu a fost găsită decedată duminică seara, pe 12 decembrie, după o vecină a alertat autorităţile deoarece nu o mai văzuse de trei săptămâni.
Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta „Focus”, principala emisiune de ştiri a televiziunii. În 1989 a încercat să fugă din România şi a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

 

 

Citește și: