no author
Ciprian Nedelcu
4913 vizualizări 25 sep 2018

Nu se ştie de ce s-au luat la bătaie cele două adolescente, însă disputa pare că a început înainte de momentul filmării. Fetele se află în clasă, într-o pauză. Una dintre ele este aşezată în bancă, în timp ce alta se apropie şi o ia la întrebări.

După câteva momente, tânăra dă impresia că pleacă, după care se întoarce brusc şi începe să o lovească pe fata din bancă, ţinând-o cu o mână de păr. Aceasta reuşeşte să se ridice şi ripostează cum poate, lovind-o pe agresoare.

În loc să le oprească, colegii râd şi le încurajează: ”Dă-i! Dă-i! Dă-i!,” se aude pe înregistrare, alături de râsetele generale. ”Mai direct! Mai direct!,” strigă un băiat. ”Gata, băi!” se aude voce altuia, în timp ce fata atacată reuşeşte să se elibereze şi o trânteşte pe agresoare pe jos, printre băncile în dezordine.

"Am aflat despre incident. Deocamdată nu ştiu cu exactitate ce s-a întâmplat acolo. De astăzi vom începe o anchetă şi vom lua măsurile care se impun, conform regulamentului. Incidentul a avut loc la Colegiul Tehnic ”Ion Creangă”, dar nu ştiu exact când", a declarat Elena Laiu, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ.

Deşi abia a început anul şcolar, mai multe incidente violente au fost filmate în şcoli din judeţele Vaslui, Bacău şi Neamţ, culmea! majoritatea între fete.

 

Citește și: