ADIO, IUBITO! Un bărbat S-A ARUNCAT de la etajul IV, după ce a pregătit o capcană concubinei: apartamentul A SĂRIT ÎN AER

ADIO, IUBITO! Un bărbat S-A ARUNCAT de la etajul IV, după ce a pregătit o capcană concubinei: apartamentul A SĂRIT ÎN AER
Publicat: 06/12/2018, 11:53
Actualizat: 11/02/2019, 15:48

Un bărbat din Bistrița s-a aruncat de la etajul patru, încercând să se sinucidă, după ce a improvizat o instalație explozivă pentru a arunca în aer apartamentul în momentul în care pe ușă ar fi intrat fiica sau concubina sa. Acesta lucra în Armată, iar iubita sa, în Poliție.

Bărbatul are 50 de ani și este din București. Era militar și locuia în chirie, împreună cu concubina de 43 de ani și cu fiica lor în vârstă de 17 ani. Pentru că femeia intenționa să-l părăsească, el și-a pus în gând să se răzbune.

Miercuri, cele două s-au întors acasă dintr-o vacanță. În momentul în care s-au apropiat de bloc, bărbatul s-a aruncat de la etajul patru al apartamentului în care locuiau, strigând „Adio iubito!”

Panicată, fiica celor doi a încercat să intre în apartament, însă nu a putut deschide ușa. După ce a forțat-o, a observat niște fire întinse pe jos, și-a dat seama de faptul că ceva nu este în regulă și a încercat să fugă. Câteva clipe mai târziu, apartamentul a explodat.

Din cauza suflului exploziei, un pompier, concubina bărbatului și o femeia însărcinată aflată lângă bloc au fost răniți de bucățile de sticlă și de tencuială împrăștiate.Fata a reușit să scape nevătămată din explozia pusă la cale de tatăl ei pentru a se răzbuna.

„În urma incidentului petrecut în această după-amiază, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au ajuns trei persoane: un bărbat de 50 de ani, în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, în șoc hemoragic, în comă profundă, intubat; un bărbat de 30 de ani, surprins de suflul exploziei din blocul de locuințe, cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, în stare stabilă, urmând a fi consultat de medicul neurochirurg și o femeie de 43 de ani, de asemenea surprinsă de suflul exploziei, cu multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator. Cei trei pacienți se află în curs de investigații și tratament”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Bistrița-Năsăud, Camelia Strugari.

„Din primele date, se pare că ar fi vorba despre o acțiune intenționată, iar în urma căzăturii, bărbatul de 50 de ani, din București a fost grav rănit. Ulterior, în apartamentul din care s-ar fi aruncat bărbatul a avut loc o explozie, în urma căreia trei persoane au fost rănitel”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sârb.

Deși geamurile blocului s-au făcut țăndări, structura de rezistență nu a fost afectată, nefiind necesară evacuarea imobilului. Compania care se ocupă cu distribuția gazului a oprit alimentarea blocului până în momentul în care vor putea remedia defecțiunile apărute din cauza exploziei.

În cursul nopții, sinucigașul a murit în spital. „Era în șoc hemoragic, în comă profundă și a fost intubat, însă a decedat,” a declarat Camelia Strugari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Ramona Olaru, fără chiloți în public. Dialog bizar cu Alina Pușcaș
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Ce se întâmplă în Rusia după masacrul de la sala de concerte din Moscova. Bilanțul...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii