2053 vizualizări 19 aug 2019

"A declarat că în timp ce circula cu maşina personală, i-a făcut semn să oprească, Alexandra i-a făcut semn să o ia cu maşina de la Dobrosloveni la Caracal şi a efectuat acest transport, a avut nişte discuţii în maşină în care inculpatul a încercat să se apropie de Alexandra, a tras nişte apropo-uri, a avut discuţii referitoare la raporturi sexuale. Nu au fost discuţii directe, ci nişte apropo- uri în acest sens şi i s-a oferit şi nişte sume de bani şi ea a refuzat. A oprit maşina, a lovit-o, s-a dat jos, a urcat în spate, a lovit-o, a avut momente de inconştienţă. Ce pot să vă spun e că a rămas sprijinită cu capul de bancheta de faţă şi el a revenit la volan şi s-a dus acasă. Dânsul nu spune că a violat-o. Noaptea a rămas acolo, toată noaptea. Au dormit în acelaşi pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale", a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la emisiunea "Marius Tucă Show".

Apărătorul spune că, potrivit declaraţiei lui Gheorghe Dincă, acesta susţine că nu a violat-o pe Alexandra Măceşanu, deşi în discuţia acesteia cu operatorul de la 112, ea aşa a susţinut.

"Din ceea ce-mi amintesc, a declarat că nu a deţinut raport sexual, nu a fost de acord Alexandra şi nu a întreţinut raporturi seuale cu aceasta. S-a trezit dimineaţa, a plecat la piaţă, ea i-a dat un bileţel pe care se menţionau medicamentele, avea nişte medicamente pe care le lua în mod frecvent, i-a spus ce să cumpere. A fost în Caracal la piaţă şi la Craiova. A venit, a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, moment în care dânsul s-a înfuriat şi a lovit-o. A lovit-o, o singură lovitură declară că a aplicat şi, în urma loviturii, a căzut cu capul de podea şi, în acel moment, a urmat o perioadă de agonie. Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reuşit şi a constatat decesul şi a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore (ar fi durat incinerarea -n.r.)", a completat Alexandru Bogdan.

Citește și: