no author
Laura Buciu
257 vizualizări 12 iul 2018

Traficul pe Autostrada Soarelui rămâne blocat, joi, în zona unde s-a răsturnat, miercuri după-amiaza, o cisternă încărcată cu kerosen. Şoferii pot alege ruta ocolitoare, pe DN3A, astfel încât să ocolească locul unde a avut loc accidentul.

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 79, pe sensul către Capitală, o autocisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat, miercuri, în afara părţii carosabile.

„Pentru a se permite transborbordarea combustibilului, traficul a fost deviat”, arată sursa citată.

Astfel, şoferii care vin dinspre Litoral, de la kilometrul 105 (localitatea Drajna) pot merge pe DN3A, până în localitatea Lehliu, de unde se reintră pe autostrada, iar cei care vin dinspre Capitală, de la kilometrul 64 (localitatea Lehliu) pot circula pe DN3A, până în localitatea Drajna, de unde se reintră pe autostradă.

Transportatorul a adus la locul accidentului o cisternă mai mică şi va mai aduce încă una, în care să transfere kerosenul rămas. Tot el va aduce o macara cu care va repune cisterna răsturnată pe roţi.

Citește și: