510 vizualizări 25 apr 2018

Potrivit poliţiştilor, femeia de 40 de ani avea o alcoolemie 1,32 la mie în aerul expirat când s-a urcat la volan, scrie viata-libera.ro.

Şoferiţa este soţia unui poliţist, afirmă martori prezenţi la faţa locului. Evenimentul rutier într-un sens giratoriu. Se pare că femeia a pierdut controlul volanului, a acroşat o bordură, apoi maşina s-a răsturnat şi a rămas cu roţile în sus. Din fericire, Dusterul condus de profesoară nu a intrat în coliziune cu alte maşini, aşa a fost evitată o posibilă tragedie. Nici şoferiţa nu a păţit nimic, în ciuda cascadoriei pe care a făcut-o.

În momentul în care a fost preluată de poliţişti, femeia rostea des, dar încurcat: ”Nu am făcut nimic, nu am făcut nimic!”

”Este vorba despre o femeie de 40 de ani, din Galaţi, care se deplasa pe bulevardul Dunărea şi, în intersecţia cu Calea Galaţi, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Femeia nu a fost rănită, dar la verificarea făcută cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,32mg/l în aerul expirat. A fost dusă la spital pentru prelevarea probelor de sânge, în vederea stabilirii alcolemiei”, a declarat cms. Gabriela Costin de la IPJ Galaţi.

Citește și: