Accident rutier grav în Ialomița, cu 10 morți și șapte răniți. Un TIR a intrat pe contrasens și a lovit un microbuz care ducea oameni la muncă / Opt dintre cei decedați lucrau la Mega Image / Declarația președintelui Iohannis / Una dintre femeile rănite a suferit o intervenție chirurgicală | LIVE TEXT

Accident rutier grav în Ialomița, cu 10 morți și șapte răniți. Un TIR a intrat pe contrasens și a lovit un microbuz care ducea oameni la muncă / Opt dintre cei decedați lucrau la Mega Image / Declarația președintelui Iohannis / Una dintre femeile rănite a suferit o intervenție chirurgicală | LIVE TEXT
Publicat: 05/10/2019, 18:47

ORA 18:40Una dintre femeile rănite a suferit o intervenție chirurgicală

Una dintre femeile rănite în accidentul din Ialomița, care este actualmente internată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, a suferit o intervenție chirurgicală, starea acesteia menținându-se gravă, la fel ca a celeilalte paciente internate aici, anunță Ministerul Sănătății.

Citește continuarea…

ORA 16:10Tânăra de 19 ani adusă în urma accidentului la Spitalul Bagdasar-Arseni e în stare foarte gravă

Tânăra de 19 ani rănită sâmbătă dimineața în accidentul din județul Ialomița și care a fost transferată de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni este în stare foarte gravă, anunță Ministerul Sănătății.

Citește continuarea…

ORA 15:00Ministrul Transporturilor anunță că a convocat un comitet operativ

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc anunță că a convocat un comitet operativ la ora 16:00, după accidentul rutier din Ialomița soldat cu 10 morți, pentru a lua măsurile necesare astfel încât astfel de tragedii să nu se mai repede. Ministrul a anunțat că va urma o perioadă de razii masive în trafic.

Citește continuarea…

ORA 13:00 Iohannis: Nepăsarea criminală a PSD și lipsa de autostrăzi ucid

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, după ce 10 persoane au murit în urma unui accident produs în zona Ialomița, că de vină e nepăsarea „criminală” a PSD și lipsa de infrastructură decentă. Șeful statului a transmis condoleanțe.

Citește continuarea…

ORA 11:32 Mega Image: am pierdut opt colegi și alti șapte sunt răniti în cel mai grav accident rutier din 2019

Rețeua de magazine Mega Image anunță că a pierdut opt colegi, iar alți șapte sunt răniți în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019.

Într-o postare pe Facebook compania precizează: „Din primele informații transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, accidentul a fost provocat de faptul că șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegele noastre. Suntem alături de famiile îndurerate și le vom sprijini în toate demersurile necesare”.

ORA 10:53 Pintea anunță patru răniți internați în spitalele din Capitală și un al cincilea adus cu elicopterul

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, sâmbătă, referitor la accidentul din Ialomița, că sunt câte două victime la spitalele Floreasca și Bagdasar Arseni, care se află în stare stabilă, iar un al cincilea pacient va fi adus cu elicopterul de la Slobozia la București pentru o intervenție.

„Pacienții internați la Bagdasar Arseni au următoarea stare, de fapt o pacientă de 42 de ani, care în aceste momente este în sala de operații pentru o ruptură de splină, va rămâne internată la Secția de Chirurgie Generală, o altă pacientă de 30 de ani a cărei stare este stabilă, ea va rămâne probabil internată pe Secția de Chirurgie Platsică, prezentând o plagă facială”, a declarat Sorina Pintea, la Antena 3.

Ministrul Sănătății a anunțat că un al treilea pacient urmează să fie adus cu elicopterul de la Slobozia. „Acolo a fost operat pentru o fractură de splină, dar pentru că prezintă o fractură de coloană vertebrală, va fi adus la Spitalul Bagdasar Arseni”, a completat Pintea.

Alți doi răniți sunt internați la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

„La Spitalul Floreasca se află internate două paciente, o pacientă de 39 de ani, cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav, toracic, care din Unitatea de Primiri Urgențe a intrat direct în sala de operații pentru că era instabilă hemodinamic. În acest moment, este stabilă hemodianmic și va merge la CT (Computer Tomograf -n.r.) pentru investigații complete. Pacienta a doua de la Floreasca, 45 de ani, este stabilă hemodinamic, dar va merge în Terapie Intensivă, pentru că prezintă un politraumatism, un traumatism cranio-cerebral, o fractură de bazin complexă, deci starea nu este foarte bună”, a conchis Sorina Pintea.

Știrea inițială:

Încă o persoană rănită în accidentul de pe DN 2A a murit, bilanțul final fiind de 10 morți și șapte răniți, după impactul dintre un microbuz care ducea oamenii la serviciu și un TIR, în zona localității Sf. Gheorghe din Ialomița.

Reprezentanții ISU Ialomița au transmis, sâmbătă dimineața, că bilanțul final al accidentului rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița arată că 10 oameni au murit și șapte au fost răniți.

„În accident au fost implicate 17 persoane, dintre care 16 din microbuz și una din TIR. Bilanț final: 10 decedați, între care șoferul tirului și nouă persoane din microbuz”, arată ISU Ialomița.

Potrivit sursei citate, trei persoane rănite au fost duse la Spitalul Slobozia și patru către Spitalele Bagdasar și Floareasca din București.

Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului