no author
Departamentul Corespondenţi
1172 vizualizări 21 oct 2018

Potrivit Poliţiei Dolj, accidentul s-a petrecut după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi a lovit un TIR. În urma impactului, toate cele patru persoane din maşină, între care un băiat de 10 ani şi o fată de 14 ani, au murit.

„Un bărbat de 47 de ani conducea un autoturism în direcţia Calafat - Craiova, a pierdut controlul volanului şi a lovit o semiremorca tractată de un autotractor. A decedat atât şoferul, cât şi o femeie de 38 de ani şi doi copii în vârstă de 10 şi 14 ani”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Din primele cercetări a reieşit că şoferul era tatăl celor doi copii care au murit în accident.

Oamenii legii au deschis un dosar penal şi cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de pe DN 56.

Trei tineri din judeţul Bihor au murit, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident petrecut pe DN 1, pe raza localităţii Gheghie, după ce maşina condusă de unul dintre ei a lovit un TIR, apoi vehiculele au luat foc.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Dinu, a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax, că accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a pătruns pe contrasens.

„Un tânăr de 20 de ani, din localitatea Vadu Crişului, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cluj-Oradea, într-o curbă periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, astfel, pe un carosabil umed a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontal cu un autotractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 40 de ani, din localitatea Mădulari, judeţul Vâlcea”, a spus Alina Dinu.

În urma impactului, autoturismul şi cabina TIR-ului au luat foc, iar cei trei tineri au murit carbonizaţi în interiorul maşinii.

 

Citește și: