no author
Firuta Flutur
587 vizualizări 1 dec 2018

Negocierile erau într-un stadiu avansat încă de luna trecută, dar afacerea a fost încheiată abia acum. Pe parcursul săptămânii viitoare, este stabilită o întâlnire cu reprezentanţii companiei din Londra, noii proprietari.

Omul de afaceri Maurizio Zamparini se afla la conducere din 2002, de când a cumpărat clubul de la preşedintele de atunci Franco Sensi.

"Gândindu-mă la viitorul clubului Palermo şi la fanii acestuia, am semnat, cu un nod în gât, ieşirea mea din rândul proprietarilor. Obiectivul a fost de a găsi pe cineva care să-mi continue munca, cu mai multe mijloace economice, pentru a atinge obiective importante, care nu pot fi îndeplinite decât cu investiţii majore, pe care eu nu mai puteam să le acopăr. În afara clubului Palermo, pe care l-am vândut pentru suma simbolică de 10 euro, am vândut Mepal, proprietarii brand-ului, şi garanţia de plată a datoriei de 22,8 milioane de euro a grupării. Proprietarii londonezi vor începe, de asemenea, şi construcţia unui nou stadion şi a unor terenuri de antrenament", a transmis Zamparini, prin intermediul unei scrisori.

La clubul Palermo evoluează şi atacantul român George Puşcaş. Echipa este pe primul loc în Serie B.

Citește și: