no author
Răzvan Stîngă
1695 vizualizări 24 sep 2018

"Vinovatul principal este Bratu. A fost numit pe cu totul alte criterii decât cele de profesionalism pe care trebuie să le aibă cineva la Dinamo. S-a încercat să se aducă nişte jucători. Când îi recomanzi pe Axente şi Popovici, lucrurile devin dramatice. Dănciulescu a spus nişte lucruri care nu au convenit. Trebuie un criteriu clar când aduci un antrenor. La Dinamo nu a existat un plan anunţat şi urmat de o perioadă de timp.

S-a mers pe ideea unor valori perimate, venite din campionate externe. Ce psiholog putea fi Bratu, care îi înjura pe jucători ca la uşa cortului? Nu ai voie să te faci de râs dovedind lipsă de caracter. Oamenii valoroşi sunt puţini, doar Hagi şi Dorinel", a spus Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

Dinamo a oficializat despărţirea de Florin Bratu duminică, prin intermediul unui comunicat oficial. Înfrângerea cu Poli Iaşi (1-0, în Copou), dar şi atacul lansat la adresa lui Dan Nistor după meci, i-au pus "capac" antrenorului. Flavius Stoican, tehnicianul ieşenilor şi numele la care s-au gândit prima dată conducătorii din Ştefan cel Mare, a mai antrenat Dinamo în două perioade, septembrie 2013 - noiembrie 2014 şi martie 2015 - mai 2015, dar a plecat cu scandal din Ştefan cel Mare, după neînţelegeri cu Ionuţ Negoiţă, patronul clubului.

După înfrângerea cu Poli Iaşi, Dinamo a căzut pe locul zece în clasament, cu zece puncte, în timp ce ieşenii lui Flavius Stoican sunt pe locul cinci, cu 14 puncte. Pentru echipa lui Florin Bratu urmează un meci pe teren propriu cu Sepsi, pe 28 septembrie, în timp ce formaţia lui Flavius Stoican urmează o deplasare la Mediaş, cu Gaz Metan, programată pe 30 septembrie.

„Claudiu Niculescu, noul antrenor principal al FC Dinamo Bucureşti

FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, numirea fostului mare atacant Claudiu Niculescu în funcţia de antrenor principal al echipei din Ştefan cel Mare. În vârstă de 42 de ani, Claudiu Niculescu a semnat în această seară un contract cu clubul din Ştefan cel Mare, valabil până la 30 iunie 2020, urmând să fie prezentat oficial într-o conferinţă de presă programată luni, 24 septembrie, la ora 10:30, la stadionul "Dinamo"”, a anunţat Dinamo pe Facebook.

„FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, după ultimele rezultate înregistrate de echipa din Ştefan cel Mare în Liga 1 Betano”, precizase anterior echipa câinilor roşii.

Citește și: