2796 vizualizări 12 apr 2018

"A fost o zecime de penalty. Nu ştiu ce a văzut arbitrul, dar a fost o fază discutabilă. Nu poţi dicta penalty la o asemenea fază, petrecută în al treilea minut al prelungirilor. Echipa a dat totul, iar un om nu poate distruge un asemenea vis, după o revenire extraordinară, după o asemenea fază.

Cu siguranţă, nu ai o inimă în piept dacă faci asta, ci un coş de gunoi. Dacă nu ai caracterul să arbitrezi un asemenea meci, disputat pe un astfel de stadion, mai bine stai în tribună alături de soţie şi copii, bea un suc şi mănâncă chipsuri.

Puteam să îi spun orice arbitrului în acel moment, dar el trebuia să înţeleagă ce dezastru a creat. Dacă nu ai curajul să iei o decizie şi nu poţi face faţă presiunii, stai în tribună şi mănâncă chipsuri. Decizia asta a fost a unui animal, nu a unui om", a declarat Buffon, la microfonul Mediaset Premium, potrivit digisport.ro.

Acesta a fost primul cartonaş roşu încasat de Buffon în Champions League, în palmaresul său de 117 meciuri. Întrebat fiind dacă acesta a fost ultimul său meci în UCL, Buffon a precizat că este probabil să fie ultimul.

Citește și: