no author
Mihaela Măncilă
1105 vizualizări 25 sep 2018

Prestigiosul cotidian sportiv spaniol Marca au acordat premiile "The Worst", dedicate celor mai slabe performanţe din sezonul trecut.

Cea mai mare gafă care a condus la un gol are ca beneficiar un român. Faza respectivă a avut loc pe Arena Naţională, la meciul dintre FCSB şi Hapoel Beer Sheva, din grupele Ligii Europa. În minutul 31, trei fundaşi s-au autoinvitat să joace mingea în propriul careu, la câţiva metri de portarul Goresh, care a ezitat să intervină. Atent, Florinel Coman a profitat de ezitările adversarilor şi a marcat unul din cele mai uşoare goluri din carieră.

Jurnaliştii de la Marca au premiat şi alţi jucători care s-au făcut de râs în sezonul trecut. 

Portarul german Loris Karius (Beşiktaş Istanbul) s-a făcut remarcat prin câteva goluri la care a greşit ca un începător, deşi în evoluţiile sale de la FC Liverpool a mai avut şi momente bune. 

Suedezul Victor Lindelof (Manchester United) a fost considerat de Marca fundaşul cel mai slab al sezonului trecut. Iată-l într-un rezumat, alături de alt gafeur, Eric Bailly.

Olandezul Wesley Sneijder (Al-Garafa, Qatar) a fost declarat cel mai slab mijlocaş al sezonului, iar chilianul Alexis Sanchez (Manchester United) - cel mai slab atacant.

Marca a alcătuit şi cea mai slabă echipă a sezonului trecut: Karius - Lindelöf, Bonucci, Howedes - Ganso, Bakayoko, Sneijder, Ozil - Alexis Sanchez - Vietto, Iheanacho.

 

Citește și: