no author
Mihaela Măncilă
488 vizualizări 25 iun 2019

Jurnaliştii iberici scriu că dorinţa lui Neymar să se întoarcă pe Camp Nou este atât de mare încât a acceptat tot ceea ce i-a propus Josep Maria Bartomeu. Brazilianul nu a vrut să negocieze, având în vedere efortul pe care trebuie să îl depună campioana Spaniei pentru a plăti suma de transfer, care nu a fost încă stabilită.

Neymar ar urma să primească la Barcelona jumătate din salariul pe care îl are în momentul de faţă la PSG. Acum, atacantul primeşte 36,8 milioane de euro pe sezon, potrivit Football Leakes, ceea ce înseamnă 3.069 520 de euro pe lună, adică aproximativ 100.000 de euro pe zi. Este al doilea, cel mai bine plătit jucător din lume, după Lionel Messi.

Dacă va ajunge la formaţia catalană, jucătorul va primi 24 de milioane de euro net pe sezon, sumă asemănătoare cu cea pe care o primea înainte să plece.

Pentru brazilian, prioritară nu este situaţia financiară, ci partea profesională şi personală. Neymar vrea să îşi recupereze zâmbetul, pierdut de când a ajuns la Paris.

Pentru fostul jucător al grupării blaugrana, Barcelona a fost prima şi singura opţiune. Neymar şi-a exprimat dorinţa de a reveni pe Camp Nou. Sursa citată scrie că doar în cazul în care catalanii nu-l mai doreau pe jucător, atunci el s-ar fi gândit la Real Madrid, echipă care i-ar fi promis un salariu mai mare decât cel propus de gruparea blaugrana.

Neymar a plecat de la Barcelona la PSG în vara lui 2017, pentru suma de 222 milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din istorie până în acest moment.

180 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Neymar, conform transfermarkt.com.

Foto: Hepta

Citește și: