no author
Administrator
208 vizualizări 9 iun 2019

Jucătoarea din Franţa este neînvinsă la dublu începând de la meciul decisiv din semifinala Fed Cup cu România, câştigat alături de Caroline Garcia în faţa Simonei Halep şi a Monicăi Niculescu, prin care Les Bleus s-au calificat în finala competiţiei pe naţiuni din tenisul feminin, cu Australia. Cu un trofeu câştigat la Paris şi în 2016, alături de Garcia, Mladenovic a devenit, astfel, doar a treia sportivă franceză care ridică de mai multe ori trofeul la Roland Garros, după Francoise Durr şi Gail Chanfreau.

Mai mult, încă din faza semifinalelor, Mladenovic şi-a asigurat matematic urcarea pe primul loc în clasamentul WTA al probei de dublu, performanţă reuşită în trecut pentru Franţa doar de Julie Halard-Decugis.

Apărută pe teren cu un superb echipament bleumarin, ca navy-ul oficial al turneului, cu inserţii bleu descriind un cerc superb în mişcare, Mladenovic a avut pe tot parcursul turneului un aer regal, iar WTA-ul a numit-o deja, în materialele informative dinaintea finalei, noua regină.

Citește și: