220 vizualizări 17 ian 2016

"Ne bucurăm că ne-am calificat la Euro, acum să vedem ce vom face acolo. Eu unul sunt sceptic. Nu cred că trecem de grupe la Euro. Franţa este de departe favorită în grupă şi va dori cu siguranţă să câştige competiţia. Elveţia are jucători foarte puternici în lot, iar Albania are şi ea jucători în campionate puternice din Europa. Atenţie mare la Albania, nu mai e echipa pe care o ştim noi din anii din urmă. A crescut mult. Ne va fi foarte dificil", a spus Ilie Balaci.

Balaci a mai precizat că selecţionerul Anghel Iordănescu va avea o misiune destul de uşoară la selecţionarea jucătorilor pentru Euro: "Nu cred că Iordănescu are o misiune grea în selectarea jucătorilor. E uşor să-i aleagă, pentru că nu prea are de unde alege! Mutu? Nu ştiu dacă va putea reveni sau nu la lot. Haideţi mai întâi să vedem unde va juca Mutu şi pe urmă dacă va putea reveni. Deocamdată, Mutu nu are echipă şi nu ştiu unde va juca".

Referitor la Liga I, Ilie Balaci consideră că Steaua are şanse mari să ia titlul. "Va fi un play-off foarte interesant. Vom avea şi patru meciuri Steaua - Dinamo. Nu ştiu cine are prima şansă la titlu, dar Steaua rămâne Steaua. Este echipa care a dominat ultimii ani întrecerea internă. Chiar dacă a avut un start mai slab de sezon, Steaua are şanse mari latitlu. Nu cred că este vina lui Rădoi pentru evoluţia mai slabă a echipei din debutul campionatului. Jucătorii sunt responsabili, dar antrenorul plăteşte întotdeauna. Despre Craiova prefer să nu vorbesc, echipa asta nu este Universitatea mea!", a conchis Ilie Balaci.

Citește și: