2630 vizualizări 8 dec 2017

Au marcat: Gnohere 60' respectiv Daprela 3', Vecsei 32'

0-1: Bălaşa a respins cu capul, din careu, mingea în centrul terenului, iar Daprela a şutat din drop, din prima, fără speranţe pentru Vlad
0-2:Vecsei majorează diferenţa pentru elveţieni. Culina a centrat din dreapta, Vecsei a preluat şi l-a întors pe Larie, apoi l-a învins pe Vlad cu un şut puternic.
1-2: Gnohere a trimis un şut moale spre poarta lui Da Costa, după ce a intrat în centru din bandă, însă unul dintre fundaşii adverşi a întins un picior decisiv şi a deviat mingea, care a ajuns în plasă.

FCSB: Vlad - Enache, Larie, Bălaşa, Morais – Popescu, Nedelcu – Golofca(Man45'), F. Tănase(Momcilovic 61'), De Amorim(Gnohere 39') – F. Coman
Antrenor: Nicolae Dică

Lugano: Da Costa - Koff Yao(Bnou-Marzouk 87'), Golemic, Kovacic, Daprela - Milosavljevic, Piccinocchi(Sabbatini 39'), Vecsei - Culina(Mihajlovic 74'), Bottani, Mariani
Antrenor: Pierluigi Tami

Cartonaşe galbene: Kovacic 35', Nedelcu 72', Bălaşa 72', Da Costa 89'

Arbitri: Nikola Dabanovic(centru); Milutin Djukic şi Jovica Tatar(asistenţi); Miloš Bošković şi Miloš Savović(adiţionali); Vladan Todorovic(arbitru de rezervă) toţi din Muntenegru

Gigi Becali: "Ne minţim, nu avem echipă”

Gigi Becali nu a fost deloc mulţumit după ce a pierdut primul loc în grupa din Europa League. FCSB a pierdut partida cu Lugano, de acasă, scor 1-2, iar în prima fază eliminatorie va veni o echipă mult mai grea.

"Ne minţim, nu avem echipă. Cu echipa asta nu poţi face paşi mari în Europa. Dacă nu baţi pe Lugano ca să te duci pe primul loc, nu poţi avea pretenţii. Nu fac ei parte din lot? Nu e nicio supărare.

Să vedem dacă vin întăriri, au lipsit azi 4-5 jucători, avem 4-5 accidentaţi, am avut şi 11 metri azi. Te baţi cu Arsenal şi cu Milan cu Golofca?", a declarat Becali la ieşirea de la stadion.

Finanţatorul FCSB a continuat la DigiSport: "Nici apărare n-am avut. Nedelcu, nu înţeleg, ori fundaş central, ori mijlocaş. Numai acolo l-am văzut. Nu ştiu ce se întâmplă. N-are rost... Apărarea nu mai face faţă când mijlocul e praf, când ai 4-5 jucători care nu-ţi joacă. Dacă jucau Pintilii, Budescu, Man sau Gnohere de la început... Nu sunt supărat, se întâmplă, au avut două ocazii şi au dat două goluri.

E vorba de valoare şi de concentrare. Şi azi dacă întram motivaţi nu aveam cum să pierdem meciul acesta. Va fi altfel pentru că avem cuţitul la os, când e aşa jucăm altceva.

Nu ştiu, că nu mai ţin cont, că nu mai fac socotelile astea, de 30-50 de mii nu le mai fac. Ca dovadă că nu am pus titularii când era vorba de încă 600.000 de mii. Nu cred că avem... E greu, nu. Vreau un nume mic, ca să putem trece mai departe. Atunci când eşti echipă mare, nu contează că schimbi 4 jucători în echipă trebuie să câştigi cu Lugano.

Nu am sunat, Dică a decis să-l schimbe pe De Amorim. Nu m-a interesat, nu era un meci după care să mă enervez. Golofca mai are şanse să fie vândut, la De Amorim nu mai am nicio încredere în el. Atalanta, să vedem dacă iese, nu?".
 

Citește și: