no author
Mihaela Măncilă
350 vizualizări 11 sep 2018

În conferinţa de presă, Maradona a mărturisit că vrea să muncească şi să lase o parte din el la clubul care i-a oferit o nouă posibilitate să antreneze. "Eu şi colaboratorii mei nu am venit aici nici în vacanţă, nici în plimbare. Am venit să muncim, să le dăm o mână de ajutor fotbaliştilor, dar. în acelaşi timp, avem nevoie şi de susţinerea fanilor. Va fi o misiune grea", a spus Maradona, potrivit gazzetta.it.

Fostul internaţional argentinian nu a scăpat nici de întrebările incomode ale jurnaliştilor, care s-au legat de viaţa lui personală. "Am avut multe probleme în viaţa mea, iar acum îmi asum responsabilitatea la fel ca o persoană care ia în braţe un copil. În urmă cu 15 ani am avut în spate o boală, lumea spunea că doparea mă consumă şi că voi pierde lupta. Când mă drogam, făceam un pas în spate, total opus faţă de ce trebuie să facă un jucător, şi anume să meargă înainte", a mai declarat Maradona.

Conform Gazzetta dello Sport, la o oră după conferinţa de presă, antrenorul argentinian a început antrenamentul cu noua echipă. Au mers pe terenul de fotbal, sub privirile a sute de fani.

Obiectivul lui Diego Maradona la clubul Dorados di Sinaloa nu este unul uşor de atins. Tehnicianul vrea să o scape pe formaţia din Mexic de retrogradarea în Liga a treia. În clasamentul actual, echipa este pe penultimul loc, nu are nicio victorie, doar 3 puncte câştigat din 6 meciuri jucate.

Citește și: