1275 vizualizări 8 dec 2017

După meci, foarte trist, antrenorul Nicolae Dică a fost foarte critic la adresa fotbaliştilor, pe care îi consideră singurii vinovaţi pentru acest eşec, potrivit Pro Sport.

"A fost o seară tristă, nu am ştiut să profităm de ce am făcut bun în această campanie, am făcut un joc foarte slab, nu mă aşteptam la aşa ceva în această seară. Aşa suntem noi românii, când ne vedem cu sacii în căruţă, ne multumim cu puţin. Este şi vina mea pentru că nu i-am capacitat pe jucători, nu am reuşit să-i motivez.

Eu mereu am fost sub presiune, din prima etapă până în acest moment, am fost pus sub presiune, mă aşteptam la aşa ceva. Nu vreau să fac aceste afirmaţii în public, nu vreau să spun cine nu are valoare de Steaua.

Budescu este unul dintre jucătorii importanţi ai echipei, ne-a ajutat foarte mult. Am vrut să le dau şansă şi celorlalţi jucători ca să arate că au valoare de a rămâne la Steaua, de a li se da şanse de a rămâne în acestă echipă. Cred că putem face faţă din trei în trei zile. Eu vreau cel mai puternic adversar în primăvară", a spus Dică, la Sport.ro.

Citește și: