Lovitură după lovitură pentru Cristiano Ronaldo. Fotbalistul, acuzat de VIOL și PEDOFILIE de mai multe femei

Publicat: 08/10/2018, 12:19
Actualizat: 22/01/2019, 14:27

Potrivit informațiilor oferite de presa engleză, Lesilie Stovall, avocata lui Kathrynh Mayorga, prima femeie care l-a acuzat direct pe fotbalist, a mai găsit alte fete care ar fi trecut prin episoade asemănătoare cu cel descris de clienta sa.

După ce săptămâna trecută a dezvăluit că a mai găsit o victimă a superstarului portughez, Stovall susține, acum, că a fost sunată de către o altă femeie care pretinde că a fost violată tot la finalul unei petreceri la care Ronaldo a luat parte.

În plus, britanicii de la The Sun au lansat informația conform căreia o a doua femeie i s-a plâns avocatului Stovall că a „a fost rănită de Cristiano Ronaldo”, în timp ce o alta i-a dezvăluit că, în 2009, a acceptat o înțelegere secretă cu lusitanul pentru a nu-l acuza public de viol. Deși nu a făcut publice numele autoarelor noilor acuzații, Stovall a dezvăluit că informațiile au ajuns la urechile anchetatorilor din Las Vegas care se ocupă de acest dosar.

Ronaldo ar putea fi acuzat de pedofilie

Iar acuzele la adresa superstarului lui Juventus Torino nu se opresc aici. Tot The Sun a scris, duminică, pe larg despre cum Ronaldo s-ar fi culcat, în schimbul a 4.000 de euro, cu o fată pe nume El Mahroug. Partea care-l incriminează pe portughez e legată de faptul că evenimentul se petrecea în 2010, când El Mahroug, una dintre prostituatele din rețeaua lui Silvio Berlusconi, avea doar 17 ani. Potrivit legislației din Italia, țara în care Ronaldo s-a „încurcat” cu prostituata minoră, sexul plătit cu o persoană care nu a împlinit 18 ani e considerat infracțiune și se pedepsește ca atare. La fel ca în alte cazuri, Ronaldo a declarat că nu a cunoscut-o și nu a întâlnit-o niciodată pe Karima El Mahroug.

Procesul în care Mayorga îl acuză pe Ronaldo de viol a fost redechis de curând de autoritățile din Las Vegas (SUA), iar fapta care pătează acum imaginea vârfului lui Juventus s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept „un celebru jucător de fotbal”. Pentru că plângerea nu a conținut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, polițiștii americani au închis ancheta, una pe care au anunțat că o vor redeschide la nouă ani și jumătate distanță.

Pe 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public și să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

Revista germană Der Spiegel, cea care a dezvăluit cazul în care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol de Kathryn Mayorga, a publicat actul prin care fotbalistul recunoștea, practic, faptele comise în 2009.

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol de mai multe femei

La puțin timp de la episodul petrecut într-o cameră de hotel din Las Vegas, superstarul portughez și victima sa au semnat un acord de tăcere, iar prețul s-a ridicat la 375.000 de euro!

Din documentele publicate reiese că Ronaldo și Mayorga au căzut de acord ca femeia de 34 de ani să nu divulge niciodată nimic din cele întâmplate în 2009: „Nu există dubii în privința autenticității documentului”, scriu ziariștii germani, care notează că actul a fost semnat de Cristiano Ronaldo, Kathryn Mayorga și avocații celor două părți. În plus, pe lângă cei 375.000 de euro pe care s-a angajat să-i plătească, Ronaldo a acceptat să-i ofere lui Mayorga dovezi că nu are nicio boală cu transmitere sexuală. Totul pentru a liniști victima și a o face să nu iasă în public cu dezvăluirile care, la acea vreme, puteau compromite cariera fabuloasă a cvintuplului Balon de Aur.

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol de mai multe femei

În documente apare și un dialog pe care Ronaldo și Mayorga l-au avut în camera de hotel, recunoscut, de asemenea, de starul lui Juventus. Conform documentelor, Ronaldo a admis că a încercat să o forțeze pe Mayorga să întrețină relații sexuale cu el, dar și că femeia în vârstă de 34 de ani s-a opus.

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol de mai multe femei

La începutul lunii, Ronaldo a spus pe contul de Twiiter: „Resping cu fermitate orice acuzație care a fost făcută la adresa mea. Violul este o crimăabominabilă,total opusă felului meu de a fi și principiilor în care cred. Refuz să alimentez spectacolul mediatic creat de oamenii care caută să-și facă reclamă pe seama mea. Sunt împăcat și asta mă va ajuta să aștept în liniște rezultatele acestor investigații”.

Totuși, pe internet a apărut un video în care fotbalistul dansează provocator cuKathryn Mayorga, într-un club. În videoclip se poate observa insistența cu care Ronaldo o abordează pe femeie din timpul dansului.

Foto: Prosport/ Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată