no author
Diana Grigore
16093 vizualizări 10 sep 2018

”Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofiţer de ce trec puşcăriaşii pe acolo. Becali aude şi începe să înjure ca la uşa cortului. Mă urmăreşte prin aeroport, ameninţându-mă şi urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un şut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini şi Buşoi îl îmbrăţişează. Scap de marţafoi, zicându-i că voi chema Poliţia”, a scris europarlamentarul Cristian Preda, luni pe Facebook.

”Tipul ăsta de comportament al acestor indivizi care nu au absolut nici un respect pentru lege şi ar trebui să constituie modele este servit constant către populaţie şi aşa am ajuns să avem o populaţie de abrutizaţi, pentru că dacă Becali poate, pot şi eu. Mă întreb unde era personalul care se ocupă de securitatea pasagerilor”, a comentat un utilizator.

”Îmi expun punctul de vedere şi nu vreau să intru în polemici - nici reacţia dumneavoastră făcându-l puşcăriaş nu a fost tocmai potrivită. Violenţa, verbală în cazul acesta, naşte tot violenţă.

P.S.: o postare pe Facebook cu siguranţă nu schimbă situaţia”, a spus un alt comentator.

Finanţatorul FCSB Gigi Becali neagă că l-ar fi agresat pe Cristian Preda şi a explicat agenţiei Mediafax că europarlamentarul s-a lovit cu geanta de piciorul său.

”La prima poartă l-am văzut, îl cunoşteam şi am dat din cap din instinct, că am fost europarlamentar cu el pe vremuri. Nu a răspuns. Am văzut că s-a uitat urât... Treaba lui, că nu e obligat omul să salute. Eu am zis: l-am salutat, mi-am făcut datoria în faţa lui Dumnezeu. Când, la a doua poartă, mi-au spus să trec, am trecut. Pe el l-au pus să se descalţe. Cred că atunci s-a enervat. mă rog, el este europarlamentar şi l-au pus să se descalţe şi pe Becali nu? S-a enervat, cred că de asta. Apoi, când am plecat dincolo de poartă, m-au oprit nişte copii să facem o poză. Făceam poze când el spune ”puşcăriaşul face poze”, dar vorbind singur. De acolo au pornit celelalte lucruri, că nici eu nu mi-am mai păstrat firea şi am făcut ceea ce trebuia să fac, adică să-i arăt eu cine este el. L-a pus pe listă Băsescu, un trepăduş de nimic şi după aia l-a atacat pe Băsescu, a cerut articolul 7 activat împotriva României”, povesteşte Becali pentru Mediafax.

”După aia m-am dus să o salut pe Corina Creţu, că era la poarta 10. Am zis să mă duc să o salut şi s-o îmbrăţişez, că e femeie de treabă, că nu am mai văzut-o de şase-şapte ani. El era acolo şi a trecut pe lângă mine. Nu ştiu cum...  eu m-am dat la o parte şi când colo... s-a lovit cu geanta de piciorul meu. Atât. Nu i-am făcut nimic. Nici măcar o palmă să-i fi dat. Eu vreau pace, dar ce să fac? Sunt şi eu un om. De ce să-l faci puşcăriaş, pentru ce? Dacă omul te salută, de ce să-l faci puşcăriaş? E frumos aşa? Nu e frumos. Un nemernic. Adică eu te salut, dau din cap şi tu mă faci puşcăriaş. De ce faci aşa ceva? Nu te gândeşti că pot să-ţi dau şi-o palmă şi vreun picior? Dar nu fac eu de astea”, a mai spus finanţatorul FCSB.

 

Citește și: