SCANDAL între Gigi Becali și Cristian Preda pe aeroportul Otopeni. Becali: „Un nemernic! S-a lovit cu geanta de piciorul meu. Dacă omul te salută, de ce să-l faci PUȘCĂRIAȘ?”

SCANDAL între Gigi Becali și Cristian Preda pe aeroportul Otopeni. Becali: Un nemernic! S-a lovit cu geanta de piciorul meu. Dacă omul te salută, de ce să-l faci PUȘCĂRIAȘ?
Publicat: 10/09/2018, 16:22
Actualizat: 26/03/2019, 01:13

„Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriașii pe acolo. Becali aude și începe să înjure ca la ușa cortului. Mă urmărește prin aeroport, amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un șut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini și Bușoi îl îmbrățișează. Scap de marțafoi, zicându-i că voi chema Poliția”, a scris europarlamentarul Cristian Preda, luni pe Facebook.

„Tipul ăsta de comportament al acestor indivizi care nu au absolut nici un respect pentru lege și ar trebui să constituie modele este servit constant către populație și așa am ajuns să avem o populație de abrutizați, pentru că dacă Becali poate, pot și eu. Mă întreb unde era personalul care se ocupă de securitatea pasagerilor”, a comentat un utilizator.

„Îmi expun punctul de vedere și nu vreau să intru în polemici – nici reacția dumneavoastră făcându-l pușcăriaș nu a fost tocmai potrivită. Violența, verbală în cazul acesta, naște tot violență.

P.S.: o postare pe Facebook cu siguranță nu schimbă situația”, a spus un alt comentator.

Finanțatorul FCSB Gigi Becali neagă că l-ar fi agresat pe Cristian Preda și a explicat agenției Mediafax că europarlamentarul s-a lovit cu geanta de piciorul său.

„La prima poartă l-am văzut, îl cunoșteam și am dat din cap din instinct, că am fost europarlamentar cu el pe vremuri. Nu a răspuns. Am văzut că s-a uitat urât… Treaba lui, că nu e obligat omul să salute. Eu am zis: l-am salutat, mi-am făcut datoria în fața lui Dumnezeu. Când, la a doua poartă, mi-au spus să trec, am trecut. Pe el l-au pus să se descalțe. Cred că atunci s-a enervat. mă rog, el este europarlamentar și l-au pus să se descalțe și pe Becali nu? S-a enervat, cred că de asta. Apoi, când am plecat dincolo de poartă, m-au oprit niște copii să facem o poză. Făceam poze când el spune „pușcăriașul face poze”, dar vorbind singur. De acolo au pornit celelalte lucruri, că nici eu nu mi-am mai păstrat firea și am făcut ceea ce trebuia să fac, adică să-i arăt eu cine este el. L-a pus pe listă Băsescu, un trepăduș de nimic și după aia l-a atacat pe Băsescu, a cerut articolul 7 activat împotriva României”, povestește Becali pentru Mediafax.

„După aia m-am dus să o salut pe Corina Crețu, că era la poarta 10. Am zis să mă duc să o salut și s-o îmbrățișez, că e femeie de treabă, că nu am mai văzut-o de șase-șapte ani. El era acolo și a trecut pe lângă mine. Nu știu cum… eu m-am dat la o parte și când colo… s-a lovit cu geanta de piciorul meu. Atât. Nu i-am făcut nimic. Nici măcar o palmă să-i fi dat. Eu vreau pace, dar ce să fac? Sunt și eu un om. De ce să-l faci pușcăriaș, pentru ce? Dacă omul te salută, de ce să-l faci pușcăriaș? E frumos așa? Nu e frumos. Un nemernic. Adică eu te salut, dau din cap și tu mă faci pușcăriaș. De ce faci așa ceva? Nu te gândești că pot să-ți dau și-o palmă și vreun picior? Dar nu fac eu de astea”, a mai spus finanțatorul FCSB.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani