220 vizualizări 30 mai 2018

„Procurorul” a intrat marţi dimineaţa în direct la o emisiune tv sportivă, dar pe parcursul zilei, nu s-a simţit bine şi seara a ajuns la spital, scrie digisport.ro.

Dinu s-a arătat dezamăgit de acţiunile liderilor Peluzei Hâldan, primiţi în Consiliul de Administraţie al clubului Dinamo, care în documente nu mai e deţinut de omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, ci de George Drăghia. Dinu crede că aceştia îşi doresc „doar binele personal”, nu al clubului."Ei nu vor să conducă Dinamo, să creeze acel suflu care e în străinătate. Ei vor să trăiască în continuare călduţ, cu privilegiile lor imorale. E dureros că s-a ajuns ca Dinamo să fie condusă de competenţa unui coafor", a spus Cornel Dinu.

E posibil ca supărările să aibă un rol în vizita lui Dinu la spital. „Procurorul” va împlini pe 2 august vârsta rotundă de 70 de ani. El va rămâne spitalizat mai multe zile pentru analize. „A fost internat la noi în spital azi noapte”, a confirmat purtătorul de cuvânt de la Floreasca.

În urmă cu şapte ani, după un infarct, Dinu a fost supus unei intervenţii chirurghicale pentru montarea unui by-pass coronarian.

 

Citește și: