no author
Silviu Bănilă
896 vizualizări 14 sep 2018

Potrivit site-ului de ştiri tabloide tmz.com, starul boxului american Adrien Broner a filmat scena în care se comportă haotic în maşina Uber, în momentul în care în boxe se aude melodia Sicko Mode a lui Drake.

Broner se aplează în faţă şi ţipă la şofer să „dea mai tare, chiar la maxim” volumul difuzoarelor. Boxerul începe apoi să danseze şi conducătorul auto încearcă să se concentreze asupra drumului, pentru a nu produce o tragedie.

În cele din urmă, şoferul se enervează, apasă pedala de frână şi trage maşina pe dreapta, cerându-i lui Adrien Broner şi prietenilor săi să coboare de urgenţă din maşină.

Cei de la Uber au decis că acest comportament este inacceptabil şi Adrien Broner nu va mai avea voie să utilizeze serviciile companiei.

foto: Twitter / Adrien Jerome Broner

Adrien Jerome Broner, născut în 1989, este un boxer profesionist american, fost campion mondial la patru categorii. În decembrie 2012, revista The Ring l-a desemnat al cincilea cel mai bun boxer activ, în clasamentul pound to pound.

Cu 38 de meciuri, din care 33 victorii şi 3 înfrângeri, Adrien Broner se situează onorabil în ierarhia marilor pugilişti ai lumii.

Din nefericire, sportivul nu poate renunţa la comportamentul antisocial. În octombrie 2016, Broner a distribuit imagini şi mesaje alarmante pe pagina sa de Instagram, care făceau trimitere la sinucidere. În 17 octombrie 2016, acesta a fost acuzat de agresiune, după ce a strâns de gât o chelneriţă într-un club de noapte.

În 20 aprilie 2017, Broner a fost arestat deoarece nu s-a prezentat la tribunal pentru a se supune unei arestări anterioare, din 2014. În 13 februarie 2018, boxerul a ajuns în penitenciarul Fulton County din Atlanta, din cauza unor acuzaţii de agresiune sexuală, dar a fost eliberat ulterior pe cauţiune.

Citește și: