Să-i dea NUROFEN! Medicul nu coboară pentru o CONTUZIE! Copil cu piciorul RUPT, trimis acasă NETRATAT de personalul unui spital din Ploiești

Să-i dea NUROFEN! Medicul nu coboară pentru o CONTUZIE! Copil cu piciorul RUPT, trimis acasă NETRATAT de personalul unui spital din Ploiești
Publicat: 21/02/2019, 14:23

Mama copilului a povestit, pe pagina sa de facebook chinurile prin care a trecut băiețelul de 3 ani, după ce a căzut și s-a lovit la un picior, în 14 februarie.

„Dată fiind starea lui de plâns continuu și văzând că nu mai poate să meargă, decid să merg cu el la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Ajunși la spital, ni se face o foaie de interne (din care se poate vedea clar că nu conține parafa medicală, iar semnătura este scrisă de asistentă) și se efectuază cu greu o radiografie. După efectuarea radiografiei și sosirea rezultatului, doamna asistentă o sună pe doamna doctor (…). Din spusele asistentei medicale este doar o contuzie, ea nu vede nimic grav. Menționez clar că în tot acest timp, copilul nu este văzut, consultat de niciun medic de la urgențe, nimic. Consultația are loc telefonic, cu sfatul de a da nurofen și de e reveni luni la control (care control, nu știu)”, a scris Alina Constantin, pe facebook.

Cum starea copilului nu s-a îmbunătățit, patru zile mai târziu, mama a revenit cu copilul la spital, însă, spune aceasta, nu a fost consultat.

„Luni, 18.02.2019, revin speriată la spital, cu copilul în brațe plângând, care refuză mâncarea și să meargă pe jos, cu piciorul vizibil umflat. Menționez, din nou, că de această dată nu am fost primită, copilul nu a fost consultat, medicul de gardă nu coboară, pentru o contuzie. Asistentele pun copilul sa meargă, observă că ceva are la picior, dar nu, nu deranjează medicul de gardă. Insist ca cineva să vadă copilul, aștept o oră pe hol, le rog insistent să-mi vadă cineva copilul, că nu mai rezist cu el, să-l văd cum plânge la mine în brațe. Asistenta (că m-am săturat să le zic doamne), spune că dacă doamna doctor nu este, nu poate să mă vadă nimeni, și-mi spune că nu mă poate ajuta, că nu poate deranja medicul (de gardă, probabil). Mă rog, efectiv, să facă ceva copilului. Nimic”, mai povestește mama copilului.

Disperată că micuțul plângea de câteva zile, femeia a plecat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, unde a aflat că băiețelul are o fractură și există riscul să fie supus și unei operații, având în vedere că a stat multe zile netratat corespunzător.

„La Spitalul Grigore Alexandrescu se fac mai multe radiografii, copilul este consultat și tratat așa cum ar fi fost normal și la spitalul din Ploiești. Medicii sunt uimiți de faptul că vin din Ploiești și, în același timp, de faptul că nimeni nu a văzut o fractură așa mare, că până și eu care nu am studii de specialitate pot vedea cu ochiul liber. Da, fractură, se pune tot piciorușul în ghips, iar dacă nu trece în trei săptămâni, operație, că a stat prea mult cu piciorul netratat”, a mai scris Alina Constantin.

Întrebat despre situația prezentată de ploieșteancă, managerul Spitalului de Pediatrie Ploiești, Cătălin Vișean, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a demarat verficări în acest caz, precizând, însă, primul diagnostic, din 14 februarie, a fost pus de medic, nu de asistentă.

„A venit pe 14 februarie, la ora 16.00. Medicul era sus, pe secție, i-a spus asistentei să-i fie făcută radiografie, iar apoi medicul a văzut radiografia, a dat diagnosticul de contuzie și a sunat asistenta. Nu a mai coborât, se procedează așa pentru a scurta timpii de așteptare. A fost chemat copilul la control luni, între orele 9 și 12 însă a fost adus la 20, când medicul respectiv nu mai era în program și i s-a spus că revină a doua zi. Acum facem verficări să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat Vișean.

Foto: Facebook/Alina Constantin

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun