Noi imagini DISCUTABILE la Psihiatria Spitalului Județean Târgu-Jiu, după SCANDALUL SEXUAL. Doi asistenți SE TUND în sala de mese

Publicat: 13/02/2019, 12:38

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a deschis o nouă anchetă la Secția de Psihiatrie, după ce doi asistenți au fost fotografiați în timp ce se tund în sala de mese.

Directorul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că înregistrarea a fost făcută în luna decembrie a anului trecut, iar conducerea unității medicale a dispus o anchetă în acest caz.

„Din informațiile pe care le am, s-a întâmplat în data de 16 decembrie 2018, în Secția Psihiatrie, iar noi, ca și conducători de instituție, nu mai tolerăm asemenea cazuri de indisciplină și am hotărât imediat să facem o comisie de cercetare disciplinară, în care se va analiza tot ce s-a întâmplat. Este în desfășurare. Sincer, nu îi cunosc. În comisie am pus președinte pe domnul director de îngrijiri, dânsul se va ocupa să facă verificarea de specialitate. Cercetarea este în desfășurare, comisia își face treaba și așteptăm să primim raportul de verificare”, a spus Gigel Capotă.

Și Poliția Gorj a deschis o anchetă la Secția de Psihiatrie, săptămâna trecută, după apariția unei înregistrări video în care o pacientă este filmată în chiloți, în timp ce sărută un bărbat prin grilajul despărțitor și este pipăită de un alt bolnav.

În urma incidentului, fosta șefă a Secției de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Gabriela Pătrășcoiu, a fost destituită.

PACIENȚI încurajați să întrețină relații SEXUALE, de o angajată care FILMEAZĂ momentul

O pacientă internată la Psihiatrie în Spitalul de Urgență Târgu-Jiu a fost filmată în timp ce, îmbrăcată numai în lenjerie intimă se sărută cu un alt pacient, prin grilajul despărțitor, fiind pipăită, în același timp de un alt bărbat.

Fosta șefă a Secției de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Gabriela Pătrășcoiu, care a fost destituită în urma acestui incident, susține că filmulețul ar fi fost făcut chiar de fiica managerului spitalului, care este registrator medical al secției, în perioada în care aceasta era în concediu de odihnă.

În imagini se observă o tânără îmbrăcată doar în lenjerie intimă, internată la Psihiatrie, care se sărută cu un bărbat prin grilajul metalic ce desparte femeile de bărbații internați în secție. În acest timp, un alt bărbat încearcă să o dezbrace de tot și o pipăie, iar o femeie, angajată a spitalului, care filmează toată scena, se amuză și pare că încurajează ceea ce se întâmplă.

La un moment dat, în imagini apare o femeie în vârstă, care pare că se simte rău și cere o pastilă, răspunsul celei care filmează fiind: „Vrei bătaie? Hai că îți dăm. Vin eu”.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au deschis o anchetă.

„Se fac cercetări pentru a se stabili dacă fapta face obiectul vreunei infracțiuni”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Directorul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a explicat că filmulețul ar fi fost făcut anul trecut și l-a catalogat drept un „incident administrativ„.

„Este vorba despre un incident administrativ intern, care s-a întâmplat în cadrul unei secții. S-a întâmplat în noiembrie, anul trecut. Noi, comitetul director, am aflat despre acest incident, dar nu este singular, mai apar într-o unitate de mărimea spitalului nostru și la numărul de personal care este, apar frecvente incidente, iar noi trebuie să intervenim și să rezolvăm să nu se mai întâmple. Am fost acolo, i-am convocat pe toți la o ședință, le-am spus că nu este normal ce se întâmplă, am luat toate măsurile administrative, pentru că acolo este vorba despre persoane cu handicap psihic și respectivii pacienți sunt undeva izolați de ceialți printr-un grilaj. Între grilajul acesta s-a permis ce am văzut și noi, apare o fată cu un băiat. Am pus un alt grilaj ca să nu mai fie acest contact, am luat și alte măsuri administrative”, a declarat Gigel Capotă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Ramona Olaru, fără chiloți în public. Dialog bizar cu Alina Pușcaș
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Ce se întâmplă în Rusia după masacrul de la sala de concerte din Moscova. Bilanțul...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii