Cornel ILIE
Cornel ILIE
1076 vizualizări 13 mai 2016

Sunt pline birourile de microbi care poartă ştampile vinovate. Sunt o armată întreagă şi, aşa cum face orice boală mortală care se respectă şi se împrăştie în cât mai multe organe din sistemul uman, la fel face şi boala asta, s-a întins în toate structurile sistemului administrativ, medical, politic şi cine mai ştie unde.

Pentru ce? Pentru bani, atât de simplu şi de bolnav. Cel mai bolnav. Boala cea mai bolnavă.

Afaceri cu destine, suferinţe, drame, conştiinţe distruse (ale doctorilor care acum află că ar fi putut salva mai mulţi pacienţi dacă ar fi ştiut….).

Doctorii se spală pe mâini în sălile de operaţii cu apă de ploaie, iar cei vinovaţi se spală pe mâini cu scuze.

Cam câţi vinovaţi, în timp, s-ar aduna pentru nemernicia făcută cu dezinfectanţii ? Probabil urmează şi un scandal al medicamentelor.
Manageri de spitale, directori de firme, jurişti, contabili, cercetători, doctori, miniştri, preşedinţi sau cine mai ştie cine, pot să aiba asta în comun.

Este suficientă închisoarea sau plata de daune? NICIODATĂ!

Cu toţii merită să stea în închisoare, dar când se vor îmbolnăvi (şi sigur se vor îmbolnăvi, pentru că există legea nescrisă a compensaţiei pe lumea asta), să fie trataţi cu şerveţele umede şi cu tictac.

Dimineaţă am aflat că cel mai tânăr (!!!) senator de la noi propune o lege prin care cei care se află la prima infracţiune economică (fraudă, delapidare, evaziune, spălare de bani), dacă se autodenunţă şi, cumva, spun din suflet că le pare rău, să fie iertaţi. Cică există şi un termen pentru aşa ceva, ‘regret efectiv’. Iar el, cel care a propus-o, Alfred Laurenţiu Antonio Mihai, este cel mai tânăr senator!

Ma aşteptam de la cel mai tânăr senator să vină cu ceva cu care să dezinfecteze mentalitatea şi comportamentul golănesc al colegilor lui, nu ceva cu care să îi încurajeze, în mediul lor infect.

În ritmul ăsta nu mai este mult până la razboi civil.

Iar acolo sigur câştigăm noi.

Pentru că, uneori, ca să extermini microbii, sunt mai de efect tratamentele băbeşti, alea cu datul foc, nu cu reţeta.

Suntem internaţi în România, cel mai mare spital din lume.

Daca vrei sa-i urmaresti activitatea lui Cornel Ilie, poti da ‘follow’ la pagina https://www.facebook.com/cornel.ilie.54

Citește și: