Viorica Dăncilă a fost desemnată candidata PSD la alegerile prezidențiale cu unanimitate de voturi / Liderul social-democraților: În spatele meu nu stă nimeni și nimic altceva decât muncă și mers înainte / Serghei Stanișev anunță dezghețarea relațiilor dintre PES și PSD: Avem încredere în Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost desemnată candidata PSD la alegerile prezidențiale cu unanimitate de voturi / Liderul social-democraților: În spatele meu nu stă nimeni și nimic altceva decât muncă și mers înainte / Serghei Stanișev anunță dezghețarea relațiilor dintre PES și PSD: Avem încredere în Dăncilă
Publicat: 24/08/2019, 14:00

ORA 12:55 Dăncilă: În spatele meu nu stă nimeni și nimic altceva decât muncă și mers înainte

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD pentru lansarea sa la alegerile prezidențiale, că în spatele ei nu stă nimeni și nimic altceva decât muncă și mers înainte. Liderul PSD susține că e un om modest, care crede în familie și în Dumnezeu.

„Dragii mei colegi, sunt de 23 de ani în acest partid, 23 de ani de credință în această mare familie a noastră, 23 de ani de muncă în PSD. Am plecat de la bază partidului, am lipit afișe, am împărțit pliante, am făcut campanii din ușă în ușă și spun asta cu mândrie. În spatele meu nu stă nimeni și nimic altecva decât muncă și mers înainte. Am fost membră în PE timp de 9 ani de unde am plecat pentru a conduce Guvenrul României. Sunt un om plecat de joc care a muncit că și voi mulți ani în acest partid. Am pornit în viață cu aceleași premize cu care pleacă mulți tineri astăzi, dintr-o fasmilie simplă, fără pribvilegii. Am muncit mereu pentru lucruile în care am crezut. Cred în PSD. Știu că vom avea această putere și astăzi și de acum înainte. Asta este esența noastră, ne adaptăm, ne reinventăm, luptăm și câștigăm cu forță și tăria care ne-a purtat în ultimii 30 de ani și acre a făcut să ajungem cel mai mare și mai puternic partid din România”, a declarat Viorica Dăncilă, la Congresul PSD.

Ea a adăugat că este un om care crede în familie și în Dumnezeu.

„Sunt un om că oricare altul, un om dintre oameni. M-am născut într un oraș mic din România, într-o familie modestă care a muncit toată viață. Astăzi sunt soție, sunt mamă, am o familie frumoasă pe care oiubesc enorm și care mi-a stat mereu alături. Cred în familie, în Dmnezeu, cred muncă și cred în cinste. Cred enorm în oameni, în poprul român care știu că merită și poate mai bine. Orice lucru pe care l am făcut și orice decizie pe care am luat-o a fost pentru a ajută mame, copii, tineri, pensionari. Sunt și voi rămâne mereu alături de oameni. Asta cred că este menirea omului politic. Asta cred că este misiunea social-democrației. De aceea suntem aleși să conducem țara, că să aducem dreptate, echilibru. Spre cdeosebire de alții eu țin cu oamenii, cu cei din rândul casrora vin. Eu nu lupt împotrivă nimănui, ci pentru fiecare român”, a mai spus liderul PSD

ORA 12:35Congresul PSD a desemnat-o oficial pe Viorica Dăncilă, candidat la prezidențiale

Social-democrații prezenți sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidențiale, anunțul fiind făcut de secretarul general al PSD Mihai Fifor.

ORA 11:50Serghei Stanișev anunță dezghețarea relațiilor dintre PES și PSD: Avem încredere în Viorica Dăncilă

Serghei Stanișev, președintele Partidului Socialiștilor Europeni a declarat, sâmbătă, că PES a dezghețat relațiile cu PSD datorită Vioricăi Dăncilă. El a afirmat că socialiștii europeni o sprijină pe Dăncilă și au încredere în angajamentul și activitatea sa ca lider și ca premier.

Citește continuarea…

ORA 11:40Dăncilă, baie de mulțime la Congresul PSD. Premierul a intrat în sală pe melodia „Eye of the tiger”

Congresul PSD pentru lansarea Vioricăi Dăncilă la prezidențiale a început. Liderul PSD a intrat în sala Parlamentului pe melodia „Eye of the tiger”, din filmul Rocky 3, cântată de Survivor.

Citește continuarea…

ORA 11:35Cristoiu, impresii despre la congresul PSD: E o prăpastie ca de la cer la pământ între lansarea lui Ponta de pe Arena Națională și Congresul ăsta

ORA11:30Evenimentul a început cu intonarea live a imnului național de către o cântăreață îmbrăcată în port național care a urcat pe scena instalată pentru discursurile politice.

ORA 10:50Social-democrații se pregătesc pentru evenimentul anului în politică, alegerile prezidențiale, pe care speră să le câștige după 5 ani de mandat al lui Klaus Iohannis.

Intrarea în atmosfera de campanie, prin lansarea candidatului cel mai puternic al partidului, a presupus instalarea unei recuzite de show-politic în sala din Parlament. Organizatorii au proiectat pe ecranele panoramice și mesajul de început de campanie al PSD: „Puternici împreună. Pentru România!”

Coordonatorul PES activists România Victor Negrescu a declarat, miercuri pentru Mediafax, că reuniunea partidului de sâmbătă va arăta determinarea PSD în câștigarea următoarele cicluri de alegeri. Social-democratul a adăugat că președintele PES Sergei Stanishev va fi prezent la Congres.

Social-democrații au validat-o pe 23 iulie, în ședința Comitetului Executiv, pe Viorica Dăncilă drept candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Împotriva acestei decizii au votat atunci doar liderul PSD Olt Paul Stănescu și liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu.

În cursa internă a PSD prentru alegerile prezidențiale au mai fost Eugen Teodorovici, Mihai Fifor și Gabriela Firea, care s-au retras însă înainte de CEx-ul de pe 23 iulie.

Și Liviu Pleșoianu își dorea susținerea PSD la alegerile prezidențiale. Ulterior, acesta a anunțat că va candida independent.

PSD a avut o ședință a Comitetului Executiv, vineri, în care social-democrații au discutat despre organizarea Congresului, despre guvernarea alături de ALDE, dar și despre remanierea guvernamentală.

Viorica Dăncilă a anunțat, vineri, după ședința CEx PSD, că social democrații îi propun pe Dana Gîrbovan la ministerul Justiției și pe Iulian Iancu vicepremier pentru probleme economice. De asemenea, Mihai Fifor va rămâne la Interne, după finalizarea interimatului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom