Victor Ponta își lansează de ziua lui candidatura pe Arena Națională. Cum sunt invitați angajații unei regii de stat la mega-show-ul cu 70.000 de spectatori

Victor Ponta își lansează de ziua lui candidatura pe Arena Națională. Cum sunt invitați angajații unei regii de stat la mega-show-ul cu 70.000 de spectatori
Publicat: 18/09/2014, 20:47
Actualizat: 18/05/2015, 23:48

PSD încearcă o veritabilă demonstrație de forță înaintea alegerilor prezidențiale și i-a pregătit candidatului Victor Ponta o lansare fastuoasă, pe stadionul Național, chiar de ziua lui de naștere, la care au fost invitați 70.000 de simpatizanți și membri ai Alianței PSD-PC-UNPR.

Primul experiment politic cu stadionul Național a fost făcut în timpul USL, în octombrie 2012, când Uniunea a folosit stadionul pentru lansarea candidaților la parlamentare. Atunci, au fost aduși cu autocarele, din toată țara, aproximativ 60.000 de persoane.De data aceasta, PSD-ului îi revine misiunea de a mobiliza militanții și pentru a umple stadionul cu 70.000 de persoane.

Deja în teritoriu, oamenii sunt invitați să viziteze stadionul Național din Capitală și să participe la lansarea lui Victor Ponta.

Strategii au ales special data de 20 septembrie, care coincide cu ziua de naștere a premierului Victor Ponta, dar și cu aniversarea a 555 de ani de la atestarea documentară a orașului București.

Show-ul electoral este programat să înceapă la orele 16.00, iar durata acestuia va fi de aproximativ două ore. În fața unei peluze a fost instalată o scenă de pe care vor vorbi liderii PSD, candidatul Victor Ponta, dar și primarul Sorin Oprescu.

În București, au apărut mesaje în care angajații unei mari regii sunt anunțați că sâmbătă 20 septembrie, la orele 15, „se va organiza o excursie pentru vizitarea stadionului Național „Lia Manoliu. Pentru ca transportul să fie organizat, doritorii se vor înscrie pe listele existente”, se arată în mesajul postat pe geamurile sediilor regiei. Și în țară, cetățenii sunt invitați să participle la spectacolul pregătit pentru lansarea lui Victor Ponta, din fiecare județ urmând să ajungă la București autocare cu susținători.

PSD a încheiat un contract cu Primăria Capitalei, urmând să plătească pentru închirierea arenei aproximativ 40.000 de euro plus TVA, dar și cheltuielile cu lumina și alte utilități aferente. Liviu Dragnea afirma în 2012 că evenimentul de pe arena națională a costat aproximativ 140.000 de euro.

De reușita tehnică a show-ului se va ocupa o firmă apropiată lui Sebastian Ghiță, 360 Revolution, cea care a fost folosită de PSD și la Congresul extraordinar al PSD de la Alba Iulia, dar și la Consiliul Național de la Craiova. Evenimentul va fi deschis prin intonarea imnului national.

Înaintea Congresului, între reprezentanții PSD și cei ai Primăriei, Poliției, Jandarmerie, RATB și Metrorex a avut loc o ședință tehnică despre evenimentul PSD de pe National Arena.

Premierul Victor Ponta a vorbit pentru prima data deschis despre candidatura sa la prezidențiale după Comitetul Executiv al PSD de la Orăștie de la finele lunii iunie. La Consiliul Național de la Craiova, 29 iunie, și-a lansat candidatura, iar Congresul extraordinar de la Alba Iulia, 12 septembrie, i-a validat candidatura. Victor Ponta a fost primul candidat care și-a depus lista de semnături la Biroul Electoral Central, aducând aproximativ două milioane de semnături – 1.195.400. Liviu Dragnea afirma în cadrul unui miting electoral că Ponta are nevoie de cinci milioane de voturi pentru a ajunge președintele României.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?