Raluca Pancu
Raluca Pancu
2209 vizualizări 11 oct 2017

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul al Dezvoltării Regionale, nu participă la şedinţa Executivului de miercuri, scaunul rezervat ei, în dreapta premierului Mihai Tudose, rămânând neocupat. Rovana Plumb şi Viorel Ilie au fost, însă, prezenţi în sala de şedinţe.

„Eu cred că sunt acelaşi om, am respectat întodeauna partidul şi cel care m-a pus în funcţia de mininistru este CEx-ul şi decizia mea, care este luată, va fi comunicată mâine în CEx. Permiteţi-mi să nu fac afirmaţii despre poziţia mea pe scările DNA sau pe stradă", a declarat Sevil Shhaideh, la ieşirea de la DNA.

Anterior, premierul Mihai Tudose, care a avut două întâlniri cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în cursul zilei, a declarat, referindu-se la miniştrii Shhaideh şi Plumb, vizaţi de remaniere, că există o problemă de „percepţie” la Bruxelles, ambii fiind vizaţi, în acest sens, potrivit Mediafax.

„Şi cele două colege (Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, n.r.) – ştiţi foarte bine - avem o realitate şi o percepţie. Realitatea este că este prezumţia de nevinovăţie, au fost o mulţime de cazuri în care cei care au fost puşi sub acuzare în diverse etape ale procesului penal s-au dovedit a fi nevinovaţi, cu vieţile distruse sau oricum schimbate total, dar avem şi o percepţie şi percepţia la Bruxelles este cu totul alta decât realitatea de aici. Dar fiind faptul că cele două colege sunt exact pe zona aceasta de relaţie cu Bruxellul, de aici apare problema. Am o părere personală pe care v-am spus-o şi o impunere ca şef al Guvernului. Asta este tot”, a declarat Tudose.

Citește și: